TRI NOBELOVCA, CRNE RUPE I AJNŠTAJN

Tu, nedavno pre par nedelja novina Danas nas je informisala da je Nobelova nagrada za fiziku za 20. godinu pripala trojici astrofizičara koji su se bavili Crnim rupama u vasioni. Oni su navodno uz pomoć Ajnštajnove teorije rešili važno pitanje Crnih rupa.
Na Crne rupe oduvek su neki kritički pogledali ne verujući da postoje.
Pristalice Crnih rupa su nas ubedjivali da postoje i uz pomoć elektronskih ekrana davali nam slike u koje smo „morali“ verovati. Na elek. ekranima može se svšta prikazati pa je i ta tehnika dobrodošla i za svaku nebulozu – pa ko verije…..
U zadnje vreme zapažali smo jake sumnje u stvarnost tih vasionskih rupa. Zato je „trebalo“ odati priznanje za “ samopregorni dugogodišnji rad“ istraživačima koji su na toj osnovi leba jeli – ali rezultata ič.
Neku su se setili „one velike teorije“ Alberta Ajnštajna.Tako su je uklopili u ove vasionske rupe – i, kao, nešto dokazali. Sam Albert nikada nije objasnio svoju teoriju prostim narodnim jezikom. Nešto nije klapalo.Ustvari nije ni imao šta da objasni mada su ga jevrejski novinari dizali u nebesa.
Ako je tačno da su se ovi nobelovci poslužili Ajnštajnovom teorijom , koja je ništavna, to znači da nisu ništa učinili. Na ovome sajti pod nazivom „Tragom Ajnštajna (relativnost privid)“ prikazana je velika varka (privid) Albertovih računskih zapažanja. Naglašeno je da od te teorije ne možemo očekivati nikakvu korist. Prema tome ono troje nobelovaca (mangupčića) nije uradilo ništa.

Slično se desilo i sa podzemnom instalacijom u Švajcarskoj za otkrivanje one „svete“ čestice od koje je navodno postala vasiona. Ogromne pare su uložene ali, ali bez rezultata. Visokoškolovani džabalebaroši i danas leba jedu pored te instalacije.

Istu nagradu za književnost dobio je fašista stimulator balkanskih sukoba.
15.12.20.