SPECIJANE VEZE sa RS – Mi NEVOLIMO RS

Neznamo kada su uvedene Specijalne veze sa RS – ili bolje rečeno sa RLS ( L znači lažno). Šta obuhvataju te specijalne veze , ko ih je uveo i ostalo takodje ne znamo. U svakom slučaju obuhvataju PARE SRBIJANSKE kada to Aleksandru i Dodiku padne na pamet. Obuhvataju svakako i topovsko meso ako Dodiku ćefne da ratuje.Aleksandar sve to često pokriva sa izrekom „mi volimo RS“.
Nedavno je naglašeno da Erdogan preti „državi“Milorada Dodika sa 100 hiljada vojnika. Brže bolje Dodik potseća Vučića i Nikolića da je obaveza Srbije . po specijalnim vezama, da silom oružja brani RLS šrto ova dvojica sa razumevanjem odobravaju. Bez malo beše pa da se Srbijanci ponovo u vojsku postroje nebili ponovo ratovali a da i ne znaju zašto.
Pre dve decenije Vučić i Nikolić dali su vidni uticaj na slanje naoružanih starosedelaca Srbije u Bosnu kako bi ubijali ljude koji im nikakvo zlo učinili nisu i koji nisu nameravali da provale u Srbiju.
Nedavno novinarka iz B. Luke izreče da je Srbija „dužna“ po Ugovoru o spec. vezama u tom trenutku da finasijski pomogne RLS ali ovaj put to neće zatražiti.
Vučić, kad mu ćefne, odvaja po milion ili više evra u korist RLS jer je u njega Srce bosansko a ministri bezkičmenjaci to odobravaju jednoglasno. Kako se postiže „jednoglasno“ pročitasmo u novini od 29.9.15 . To se izvodi tako što ministar koji se ne slaže mora da NAPUSTI prostoriju TE OSTALI IZIGRAVAJU OVU ALEKSANDROVU JEDNOGLASNOST. Očigledno je da se Alek na sastancima Vlade nasilnički ponaša. To mu je njegova demokratija.
Srbija daje RLS svake godine po 25 miliona evra (van „sitnih“ paušala)svakako po Ugovoru. Ali zato srbijancima starosedeocima inopenzionerima OTIMA preko deviznog kursa efektivnih 1,6 milijardi evra tj 40% od penzija koje su tamo zaradili.
Nas srbijance niko nije pitao dali su nam te veze sa Bosnom potrebne.IZLAZI NAM DA NAŠE MIŠLJENJE NIJE VAŽNO.
Dragoljub Mićunovič je poveo kolo poklanjanja državljanstava te tudji ljudi u Srbiji kolo vode. Dragoljub se za ovo još nije izvinio starosedeocima pa naravno da u Skupštini i ne predlaže da se ta lažna državljanstva ponište .
Državljanstvo je osnovni oblik zaštite društva od raznih kriminalaca koji se od bilo kuda mogu uvući u državu.To bi profesor BU trebalo da zna.
MI NEVOLIMO REPUBLIKU SRPSKU.