DEDOVINA U SRBIJI

Jedan gradjanin (član SNS) lepo je zapazio da parcela zemlje koja mu pripada je ista ona koja je pripadala njegovom dedi. To je njegova DEDOVINA i on to poštuje. Pritom dodaje da većini članova vlade Srbije dedovina nije ovde u Srbiji.
To su došljaci koji komanduju Srbijom a iglavnom raspolažu nekom nekretninom s one strane Drine.Tamo je njihova dedovina. Kako su kao okupatori uspeli u Srbiji??
Tako što je SISTEMJ OBRAZOVANJA u Srbiji takav da je SRAMOTA biti SRBIJANAC i toga se navodno treba stideti i da zato došljacima treba omogućiti sve pa i teško zamislive manipulacije sa starosedeocima i njihovom nepokretnom imovinom. To se zove e k s p r o p r i j a c i ja da se nebi kazalo OTIMAČINA. Oni pa i otvoreno kažu „SRBI sLUGE“. …..
Ova otimačina imovine starosedelaca je za njih (Alek 100:1, Branabić, Mihajlović…) toliko logičana da ovaj narod mogu umirivati batinama i čekićima , ako se buni, što smo videli u Šapcu. Mi njih parama penzijama gastarbajtera Oni nas Batinama – tu je i ustaška tehnologija – Čekić.
Branabić nas sada plaši da će Rio Tinto tražiti naknadu štete ako do eksploatacije ne dodje jer smo mi ODOBRILI ISPITAIVANJA TLA . Ova mala glupačica ne vidi razliku izmedju ta dva pojma. Kao univerzalni laik ne vidi razliku izmedju istraživanje i eksploatacija .
Imaju čak i svoje BUZDOVANE. Na pr. Buzdovan BOKAN koji poikušava da strogu, pošteni i inteligentnu aktiviskinju javno postidi zato što nije srpkinja ali nije „zgodna“ ni članivima vlade. Buzdovan Bokan je naravno na strani „braće“ okupatora. Isti Bokan napada i poznatog filmadžiju gledajući da i njega postidi zato što nije glup.
Milorad Dodik
priprema OKUPACIJU Srbije svojom bosanskom VOJSKOM. Setio se da svoje mlade b osance na vojnu obuku šalje u Srbiju a tu se podrazumeva da će ovde i oružje dobiti. E,e taman. Dodik će ovde imati svoju ORUŽANU SILU – na tudjoj teritoriji. Drugačije rečeno Srbija će ostati pod OKUPAC IJOM tudjinaca. U tom slučaju starosedeoci dobijaju status drugorazrednih gradjana a oni koji nemaaju srpsko ime „smeštaj“ u logorima ako ne budu pobijeni. Knjiga kaže „Sloveni se lepa za plo“.
Srpska INTELIGENCIJA ne kaže ništa.
Dodik ovo svakako nebi smeo da kaže da ga Alek 100:1 nije ohrabrio.
Očigledno je da Dodik ne dozvoljava da DRŽAVA BOSNA ZAŽIVI. BOSNA odumire. Isto to o srednjevekovnoj Bosni pisao je istorićar Ćorović u Historija Bosne I.Kako je zapažao ovaj daroviti i pošteni istoričar Bosna je bila Geografski Pojam a ne država. Isto to dešava se danas i sa Srbijom jer je na njenom čelu bosanac Alek 100:1 . Drugo ne može da bude- mentalitet se ne leči.
Inteligencija Srbije NIŠTA.
Ogromne , ogromne PARE otiču u Bosnu. Srbija preplašena stidljivo ćutI. PENZIJAMA gastarbajtera vrednost kursom je prepolovljena. Pare su potrebne domaćim tajkunima i Dodikovoj Bosni. Dodik priželjkuje integraciju sa Srbijom jer su penzije gastaarbajtera (četiri milijharde evra godišnje) nepresušan finasijsku izvor koji se preliva preko Drine. Domaćim penzijama porkiveni su i došljaci iz Bosne mada su radni staž ostvarili s one strane Drine. Preko kursa penzije bivših gastarajtera su uništene 55% sa tendencijom daljeg uništavanja.
Inteligencija NIŠTA.
Naše pare se odlivaju u Bosnu a Srbija nema para za lečenje dece od retkih bolesti te se novac mora skupljati od gradjana (bez malo prositi) preko humanitarne organizacije
Aleksandar Šapić.
Sada se i madjarski šef Orban umešao u ovu bosansku pljačku Srnije. Dodiku obećava pomoć od 100 miliona evra što je zavaravanje nas srbijanaca jer ćemo svakako taj novac platiti mi od naših gastarbajterskih penzija.I to je svakako dogovor Dodik- Alek 100:1- Orban.
Domovino, Dedovino stojiš na raspolaganju svakom drzniku teroristi koji ti otima njive i gotovinu a preko VLADE Srbije gde su se ugnjezdili TUDJINCI.
Preotimanje nacionalnog imena „Srbin“ postalo je“ logično“ mada kažu „srbi sluge“.
Inteligencija NIŠTA.
Pred novu godinu Alek 100:1 na nekoj TV u vezi jelke izreče da njegov otac „srbin iz bosne“ nije dozvolio unošenje (izbacio je) jelke u kuću jer to nije običaj u Bosni. Pitamo se – ko bi od nas srbijanaca jelku sprečio ako ju je već neko uneo u kuću ??
Vidi još na ovome sajtu; Srbi sluge , Historija Bosne I , Penzije u Srbiji
Co . SANU- Pretsednik
Filozofski fak.- Dekan
Filološki fak. _Dekan
7.1.22

IZBORI STAROSEDELACA – JEDINO REŠANJE