NACIONALNA BEZBEDNOST PO REP. TUŽILAŠTVU

Dana 13.9.16. novina je donela vest da je Rep. Tužiulaštvo opet pokrenulo tužbu pred Upravnim sudom sa zahtevom da se poništi Rešenje Poverenika za informacije od javnog značaja.
Poverenik Šabić doneo je odluku da ministarstvo odbrane dostavi podatke Fondu za humanitarno pravo o Nikoli Mićunoviću oficiru koji je debelo osumnjičen od Tribunala za progon Albanaca 1999. Iz teksta vidimo da Ministarstvo odbrane smatra a Rep. tužilaštvo mu daje za pravo, da je davanje podataka o imenovanom oficiru slabljenje odbrambene sposobnosti Srbije i sve tako i sve isto tako kako bi se zločin nad Albancima zabašurio mada je 99. zbog ubijenog jednog srpskog oficira ubijeno 350 Albanaca sa spaljivanjem mnogih kuća.
Prošlo je 17 godina od tog dogadjaja . Zato je danas besmisleno tvrditi da bi istraga mogla uticati na bezbednost države. Očigledno je da Vojska i Tužilaštvo zloupotrebljavaju pojmove bezbednost, odbrambena sposobnost i slično. Sa ovakvim bombastičnim terminima Tužilaštvo pokušava da zastraši gradjane Vojskom „za svaki slučaj“.
Vidimo da je po navodima Tužilaštva kobajagi narušena lična bezbednost i oficira i podoficira. Tako nam izlazi da se gradjaninu pojedincu a posebno „gospodinu“ oficiru nebi smelo suditi jer to ugrožava njega lično bez obzira šta je počinio.

Ovakve naopake tužiočeve primedvbe kose sa sa osnovom rada Tužilaštva. Tužilaštvo i postoji da bi se sprečavale lične samovolje pojedinaca i organizovanih grupa.
Nigde nije napisano da je Srbija zemlja dozvoljenog terorizma nad drugačijim narodina i uopšte. .Nažalost Vojska i Tužilaštvo ne slažu se sa ovim zapažanjem. .
Pripadnici Vojske, inače primitivni, su od uvek sebe smatrali Bogovima kojima niko ništa ne sme reći i kojima je sve dozvoljeno.
U ovome primeru vidimo da je „Revanš“ od 350:1 u pogledu žrtava dozvoljen i da je to dobro za Srbiju.
Kod Adolfa Hitlera je bilo ipak 100.1 a i kod Vučića takodje.
Revanš od 350:1 brani i Državna Tužiteljka .Potpisao je neko drugi ali Tužiteljka je najodgovornija zato što je šef. Da u 21.veku neko u „interesu države , pa i privatno, brani krvoločni odnos u broju mrtvih od 350 za jednoga je neverovatno ali je istinito. Tu vidomo da se oficiri Srbije nisu opametili sve do danas 2016.
Jezivo je zapažanje da živimo u takvoj državi.
Piitenje !!
Kakv i smo MI kad ovo dozvoljavamo ??