SREBRENICA 8372

U donjem tekstu Gordana pošteno piše na tu temu. To je tema „srpskog“ nemorala najvišeg ranga – najvećeg učinka 8372.
Alii !!
Gordana uvažava bosanske „srbe“ što znači da joj je mozak ispran lažnom opsvajačkom etnologijom i istorijom Balkana.
Na Balkanu su pokrenuti narodi a istorija kaže da je pokretanje naroda oduvek bilo osvajanje tudjeg životnog prostora – OSVAJAČKOG karaktera.
U nekadašnjoj Jugi a pogotovu danas starija istorija Balkana nije se učila u školama bilo kog ranga.
Krile su se knjige o varvarskom poreklu mnogih na Balkanu.
Jezik- govor hercegovine proglašen je za srpski. Tako su stvarni srbi uskraćeni za mogućnost izgovaranja mnogo čega što zapažaju i osećaju. Uterani su u mentalni poremećaj.
Krije se velika istina da su Sloveni kao Huni i Avari došli sa severa Azije a razni Seri (Serbi) sa juga Azije.
Pitanje je koliko su obavešteni tj. pismeni beogrradski novinari ako ovako OLAKO divljaštva suseda slovenskog porekla prihvataju za svoja – mada sa osudom. Osuda nije opravdanje.
Nečitanje knjiga posle završene škole nema opravdanja. U Narodnoj biblioteci srbije postoje gomile knjiga iz kojih se može izvući istina o poreklu i mentalitetima balkanskih naroda.
Red bi bilo da „gospoda“ novinari već jednom prestanu da divljinu prekodrinskog mentaliteta kaleme Srbiji te zagorčavaju život svima nama.
Novinari nemaju obavezu da lažnom etnoistorijom izgovorenom iz usta Šešelja, Aleksanrda , Vulina i sličnih ispiraju mozak svima nama.
NUNS bi morao da zajedno sa SANU organizuje kurs etnoistorije Balkana za svoje članove. Veliki šef balkanistike je umro- hvala Bogu.
Gospoda novinari NISU ZAPAZILI da su na zadnjim pretesedničkim izborima glasali i Dodikovi Bosanci koji i nadalje žive u BH kao nekakva srpska DIJASPORA i to vrlo vrlo masovno onoliko koliko je Vučiću glasova trebalo (nedostajalo) i sve to uz kontroli Dodika . Vidimo da Dodik kontroliše izbore u Srbiji i proizvodi glasove za Vučića tj za sebe.
Novinari srbije, NIŠTA –
MADA IMA MESTA I MEDJUNAROIDNOJ INTERVENCIJI.
Vidi još na ovome sajtu;
Srbi sluge
Ustaše a Srbi ??
Krajišnici kao Srbi beli i nekršteni
Historija Bosne 1
Prvi krstaški rat
Raška
Nacija i etno osnova
Nacija Srba
Izbori 17.