INOPENZIJE – RUDNIK ZLATA

Onomad reče Vučuć 100:1 da je pronadjeno zlato u Srbiji u vrednosti 4,5 milijardi evra.
Pre godinu dana ozbiljna novina piše da se u Srbiji „vrti“ 3,5 milijadi evra u gradjevini  ali nezna se odakle te pare. VIDIMO da su to naše pare jer se sve vrti oko te sume, I u nekim drugim slučajevima  „država“ se pozivala na 4 milijarde evra. Mi inopenzioneri takodje se pozivamo na 4 milijarde ali, ali svake godine.
Zapažamo da te naše penzije zaradjene u tudjuni  ODRŽAVAJU U ŽIVOTU ovu jadni Srbiju i opet nam uskraćuju pravo na realni vrednost u dinarima.
To radi Vlada Srbije uz pomoć Javnog tužilaštva a preko Narodne banke. Javni tužioci Beograda svi zajedno (Organiztovani kriminal, Više tužilaštvo i Apelaciono) pišu sve i svašta da bi odbranili organitzovano kriminalno ponašanja Narodne banke. Svi oni donose Rešenja u kojima nepoštuju Ustv i zakone. Medjusobno se brane  i tako ulaze u Organizovani kriminal. Nas gradjane tretiraju kao nepismene i maloumne.
Ustvari  breneći Narodnu banku i sami ulaze u Organizovani kriminal. O njihovom mentalnom zdravlju sud treba da dali psihijatri.
Republičko jano tužilaštvo tokom 22. godine dobilo je više prijava protiv odgovornih tužilaštava Bograda zbog nepoštovanja KZ i zloupotrebe ZKP čl.284  jer kažu da netreba sumnjati u poštenje Narodne banke –  opaaa.
Pridružilo im se i Ministarstvo socijalnih pitanja dva puta kao i Ministarstvo zaštite ljudskih i manjhiskih prava .