„Nadrealna televizija“ + Dr. Nele

Ovu „umetnost“ TV PRVA uvezla je iz BH. Kako vidimo to je benavljenje, blesavljenje, sprdačina, psovanje.
Ko to odobrava??? Svakako niko. I zašto nam je to baljezganje potrebno?Nizašto. Zašto to trpimo neznamo.
Postoje li u Srbiji ministarstva za omladinu, kulturu, obrazovanje i zdravlje (mentalno).???
Ako ovi ministri ne vide u kakvom mentalnom jadu i čemeru živi Srbija treba dovesti nove koji imaju oči za ovo.
Srbijom gospodari tudj jezik, tudj način govorenja. to je već katastrofa – i to je očigledno. Mentalni poremećaj je toliki da radnici (i metalski) negoduju zbog mogućih promena u organizaciji zaostale privrede mada očekuju da im država obezbedi radna mesta i njima i njihovoj deci.
Tako je kad već 100 godina našom domovinom upravljaju došljaci varvarskog porekla.
Zadnjih godina imali smo na tv više takvih „serija“ prostačenja koje ministri „nisu“ zapažali. Kroz te tv sprdačine junaci tih serija pomalo prave i viceve kako im je u Srbiji sve dozvoljeno. Tu su u pravu.
Hoće li ovo trajati večito.

Dr. Nele
Državljanin BH Nele Karajlić živi u Srbiji – naravno u Beogradu. Gradjanin Nele napisao je knjigu Fajront u Sarajevu.. Izdavač laguna. TV ga reklamira.
Autor se pretstavlja kao doktor. Na korici piše isred imena Dr. Još nismo čuli na čemu je diktorirao.Na tv je pretstavljen po zanimanju kao „nadrealista“ Kakvo je to zanimanje do sada nam je bilo nepoznato ali „Dr“ eto pali. Vrata su mu otvorena .Jednoga dana će verovatno biti kandidat i za specijalnu penziju u Srbiji. A zašto i nebi kad je u Srbiji sve manje mesta za mlade školovane srbijace koji odlaze, odlaze jer treba širi životni prostor za nove Bećkoviće, Kusturice i Dr. Nelee itd. Gospodi iz BH nesme niko da se zameri jer je Zevs Aleksandar Veliki popreklom iz tih krajeva.
Sa ovim „prefiksom“ Dr. Nele je već isprao mozak maloumnim tv službenicima koji nikako da nam objasne tu doktoruru. imali vlasti u Srbiji koja može da se pozabavi ovim doktoratom. U svoje vreme istoričar Ćorović je pisao da se u Bosni nikada neka ozbiljnija kultura nije razvijala. Očigledno je da se nama srbijancima isprira mozak linijom blesavluka tj primitivluka.
U vezi Vidovdana RTS1 pretstavlja ga kao Umetnika – joj.
SRBIJO , MAJKO MUČENICE MOJA , SVAKO TE ZAPIŠ..A

Istina, ima i dugih mišljenja. Tako novina Danas donosi tekst (7.7.14.)koji hvali ovog „doktora“ , daje mu za pravo da nosi tu titulu i svrstava ga u uspešne književnike. U Srbiji može i to . Samo , samo jadna je ta zemlja koja očekuje i prihvata kulturu RS.
U svoje vreme istoričar Ćorović je zapažao da se u Bosni nikada nije razvijala nekakva ozbiljnija kultura.
Počev sa vremenom bratstva jedinstva iz Bosne nam dolazi nebulozkultura velikog kliberenja . HVALA TO NAM NE TREBA.