PONOŠ ZDRAVKO ??

„Srbija kuća za sve “ – neće moći.
Poštovani bivši takozvani generale. Vi znate zašto ste smenjeni. Mi starosedeoci zemlje Srbije koja je istovremeno i naša Dedovina tvrdimo da ovo geografsko područje NIJE JAVNI KLOZET pa da je svaki došljak zapišava.
Vi imate vašu Krajinu, koju ne računate u Hrvatsku, pa zapišavajte to geografsko područje.
Za nas srbijance nije logično da se generalski činovi dobijaju “ na puf“ nezasluženo i samo zato što neki kandidat priželjkuje isto.
Ovo „na puf“ desilo vam se 4 puta.
Bili ste vodeći general vojske koja je u Kumanovu prošla zna se kako. Pre toga je silom oružja pokušala da sačuva Jugu mada su mnogi gradjani bili protiv. Pre Oluje ste hrvatske seljake isterali iz sv ojih kuća.
To vam je omogućio Tadić koji je psiho slučaj i koji ima svoju Bosnu kao i Vi svoju Krajinu. Poznato vam je da ste vi krajišnici poreklom Huni – Attilini zloglasni umišljeni Gospodari Sveta. To kaže literatura. Zato u vama nepresušno tinja želja za gospodarenjem drugima . (Smenjeni lažni vodeći general želi da upravljha istom državom).
Vi znate da smo vam zamerilii više vaših položenih ispita posle završene visoke ofvicirske škole. Naglasili smo za to „večiti pripravnik“ bez stvarnih stručnih znanja.
Zapazili smo da niste komandovali ni jednim pešadijskim vodom a na „puf “ komandujete armijom jedne države – i to tudje.
Zapazili smo, dakle, da ste običan vojni činovnik, karijerista, a ne vojničina.
Zapazili smo da se niste odrekli hrvatskog državljanstva. itd, itd.
Novina od 11.7.22. kaže da ste osnivanjem svoga „narodnog pokreta“ ustvari pomogli Narodnoj stranci da moralno ozdravi (povrati moral u politiku) te je i to vaša moralna diskvalifikacija kao „našeg“ puf generala (i to x4) .Sasvim je normalno da okupljate oko sebe društveni škart.

Vaše kolege došljaci okupatori sada otimaju njive sarbijanskim seljacima , kojima je zemljoradnja osnovno zanimanje , i koje su njihovim porodicama nasledje – Dedovina.
Za vas Attiline potomke otimačina tudjih materijalnih dobara je Prirodno pravo isto kao i za navedenog pra, pra Oca vašega.
I Vi i Tadić ovde u Srbiji našoj Domovini jedete tudj hleb nepoštujući ni svoje domovine (dedovine) Hrvatsku i BH pa je i logično da nepoštujete ni Srbiju.
Voše od 10 godina bili ste NEZAPAŽENI u opoziciji Srbije a ODJEDNOM ispoljavate ŽELJU za mestom Predsednika – očigledno Hun.
„Sine“ Zdravko nisi objasnio na OSNOVU ČEGA treba da budeš predsednik Srbije. Došao si iz nerazvijenog kraja gde o privrednom razvoju nikada niko nije razmišljao. Šta znaš o privrednom razvoju ako nisi radio u privredi. Takav je bio i Boris .Takav je i Aleksandar te je i privreda Srbije ovakva kakva je. Došli ste iz nerazvijenih krajeva da nas ovde rodjene učite razvoju. Dali znaš, lepi moj sine, da je Srbija u Kraljevu proizvodila dvomotorni bombarder Dornijer pred 2. sve. rat. (danas Srbija „mota kablove“) Tvoja saradnica Dijana reče da ste pristalica „tolerantnog“ dijaloga.Hunska organizacija i tolerancija – dosad nevidjeno.
I tvoj sunarodnik Zelenski linijom „tolerancije“ brani Ukrajinu do poslednjeg ukrajinca .Hun ostaje Hun.
Bivši generale svakako da imnate debelu generalsku penziju . Sada pokušavate da osvojite takodje i debelu prdsedničku platu . Para vam je uvek malo ali zato je tu Srbija da vam novac poklanja koji niste zaradili. Zato se NAMA SRBIJANCIMA INOPENZIONERIMA OTIMA VIŠE OD POLOVINE TAMO RARADJENIH PENZIJA.
Mi i sada imamo slučaj psiho predsednika države. Takodje slučajevi Predsednice vlade i Ministarke energetike došljakinje okupatorke takodje su na liniji psiho.

Sine Zdravko, kazao si „da Srbija bude kuća za sve nas“. Smatraš da Ujedunjena Srbije pripada i vama Ujedinjenim Okupatorima. Ti (i vi) ne pripadate Srbiji ni nama srbijancima. Treba da se vratite odakle ste došlii da tamo radite na razvoju života a tim pre jer naglašavate da je i to srpska zemlja. Treba da objasnite zašto ti nerazvijeni krajevi ne treba da se razvijaju.
Plašite se hrvatske vlasti??
To nije naš srbijanski problem. Ovde vam je pribežište ali pod bogovskim uslovima. Mi srbijaci to nazivamo otimačinom ne samo materijalnih dobara već i uništavanjem našega društva u svakom pogledu.
Vaše želje za gazdovanjem drugima potvrdjuju zapažanje nekih autora o „gospodarima sveta“ – hunskom poreklu pa zato i državničkoj NESPOSOBNOSTI.
Istorija nas uči da su vam svi pokušaju da osnujete svoje države propadali. Tu je uzeto u obzir celo područjhe Azije sa istočnom i srednjom Evropom.
Izbori starosedelaca – jedino rešenje.

Vidi još u rubrici Huni i ostali;
Krajišnici kao srbi beli i nekršteni,
Ustaše a srbi,
Ustaše