IZBORI 17. DRUGI APRIL- „DIJASPORA“ – OPASNOST ZA SRBIJU

U Srbiji ima oko 7,2 miliona stanovnika.
Male dece ima oko 1 milion (do15godina)
Velike dece oko 0,4 miliona (do 18 godiuna
Dece ukupno 1,4 miliona i oni ne glasaju.
Mogući broj glasova je 7,2 – 1,4 = 5,8 miliona.
Država je naglasila da treba da glasa 6,7 miliona. Razlika je približno 1 milion.
To bi bili glasovi dijaspore ?? Ali otkud toliki broj. Po američkim gradovima glasalo je po 100 – 200 ljudi. To je vrlo malo.
Odakle je mogao da se pojavi ovaj neodmereni visok broj glasača.
To je Dodikov deo Bosne. Tu je i Crna Gora. To je svakako rezultat dvojnog državljanstva po logici Dragoljuba Mićunovića i Dačića.
Dodikov deo Bosne ima preko 1 miliona stanovnika.Od ovog broja bar jedna polovina je mogla glasati „na mala vrata“ manje više u potaji. I C.G. je mogla dati „srpske“ glasove.
I jedni i drugi očekuju i ubuduće novac iz Srbije a Vučić srca bosanskoga je tu široke ruke. Delimično zato što mu je srce u bosni – to je lično izjavio godine 14. prilikom poplava.Delimično i zato što tera inat svima nama srbijancima koji ga ne trpimo.
Dali neko može da zamisli da dvojac Dodik Vučić neće zloupotrebiti svoje mogućnocti da napravi dovoljno vekliki broj glasova kako njima odgovara ??
Vidimo da „Pravo“ dvojnog državljanstva ubija Srbiju na sve moguće načine i tu kraja neće biti. Ratni huškač ostaje to što je mada tu svoju divlju samovolju može ispoljiti i na drugi način.
Dodik je bio prisutan pri SNS kada su se brojali glasovi. Hteo je na licu mesta da se uveri dali je bio dovoljno efikasan i solidaran sa svojim pobratimom Vučićem. Uverio se da je „sve u redu“ sa njegove strane.
Uverio se da će i ubuduće stizati pare iz Srbije.
Uverio se da on lično može jednoga dana i zvanično zavladati Srbijom.Ko je i šta je Dodik pa da kao kontrolor prisustgvuje brojanju glasova u našoj domovini.To je ipak učinio- nesprečen ni od koga. Brojanje glasova trajalo je ćitava TRI DANA. Zato izbore od 2. aprila 17. treba poništiti.To bi bio zadatak opozicije– ako je ima.
U Srbiji se naveliko pišu i prodaju knjige bljuvotine u vezi istorije Bosne i Bosanaca u kojima objašnjavaju da Bosanci nisu Bosanci već su Srbi. Ti momci autori su pristigli iz Bosne i ovde im je sve dozvoljeno. Izigravaju doktore istirijskih nauka , knjževnika ,novinara i sva vrata su in otvorena. Pišu i knjige bljuvotine po liniji srpske istorije.
Sasvim je očigledno da ovakav Zakon o državljanstvu treba ukinuti i to bi bilo izuzetno značajno za odbijanje varvarski nastrojenih.
Nama Srbijancima dvojana državljanstva nisu potrebna te ne vidimo razlog ni za njih. Zašto bi srbijanci bili sentimentalni prema tudjincima koji zloupotrebljavaju sve ,apsolutno sve.
Novina piše (7.4.17.) da je ta zabuna od preko milion glasača posledica neuredjenih biračkih spiskova . Neuredjeni spiskovi su posledica neuredjene države što „vladarima“ odgovara. Prema tome KRIVI SU.
Ako je država procenila da treba da glasa 6,7 miliona tu su uračunate i „mrtve duše“. Ali dece nema 7,2 -6,7 = o,5 miliona već 1,4 miliona.
Ako sada na decu dodamo i „mrtve duše“ X dobijamo 7,2 – (1,4 + X) a to je još manje od onih 5,8.
Novina spominje dijasporu uključujući i C.G. Dodikov deo Bosne prtećutkuje – nesme da zucne. I to bi bio mali dokaz da je naša gradjanska sumnja opravdana.
Na kraju zapažamo da mi gradjani nemamo uvida u broj glasova pri RIKu kome ne verujemo. U svakom slučaju broj od 6,7 miliona daje velku rezervu kada treba „napumpati“ broj glasova u korist „vladara“ u slučaju da konkurenti sakupe veliki broj glasova -a to je mogućnost RIKa.
Glasala je i dijaspora. Šta je to dijaspora? Pod ovim treba podrazumevati ljude koji su ovde živeli pa otišli.
Oni koji se izdaju za srbe a nisu nikada živeli ovde pa ni danas ne žive ovde nebi mogli činiti dijasporu. Uvažiti ih za dijasporu je nekakav nezasluženi poklon . To je van svake pameti i morala. Nisu dali ništa razvoju Srbije.
Prema trenutnoj situaciji svaki gradjanin koji živi u „belome svetu“ dovoljno je da izjavi da je Srbin i već može da glasa. Očigledno je da je pojam „srbin- srbija“ predmet sprdačine sa starosedeocima izmedju Drine i Timoka.
Zbog ovakvog Zakona o državljanstvu i Lažnoj dijaspori OPOZICIJA SRBIJE treba da traži intervenciju, zaštitu, neke evropske ustanove za bezbednost.

Izbori starosedelaca – jedino rešenje.
Vidi još;
Psihološki profil novog premijera
Bosansko srce pretsednika vlade i novac Srbije
Srbi sluge
Historija Bosne I
9.4.17
PS
Ozbiljna novina piše 4.10.17.da Komercijalna banka Beograd kreditira RLS (L-lažna)sa 25 miluiona evra. Navodno te pare vratiće se za 6 godina.
Te pare neće se vratiti nikada
Bosancima se ne može verovati. Uz to Vučić je više puta do sada izjavio da ćemo i nadalje finasijski pomagati njegovu Bosnu – koja nije naša već njhova bosnaska. Prema Tajnom ugovoru mi smo „obavezni“ da svake godine poklanjamo Dodikovim bosancima isto toliku sumu.Uz ovo tu su i paušalna davanja od po nekoliko miliona evra uvak kada Dodik zatraži.
Vučić obećava naše pare i Hrvatinima koji se izdaju za Srbe kao i Crnogorcima koji se takodje izdaju za Srbe.
Ko je i šta je taj Aleksandar da ovako samovoljno barata sa parama naše države i ko je taj koji ove poklone u naše ime odobrava. To treba da nam objasne pratsednica vlade i ministar finasija.
Opozicija treba da objasni zašto ne reaguje.