Gavrilo Princip – bosnizacija Srbije

Republika Lažno Srpska poklonila Beogradu (upravljaču Srbije i njenog naroda) spomenik Gavrilu.
Dodik u tome vidi svoju finasijsku računicu (da „podmaže“)- trebaće mu i ubuduće para srbijanskih. Šta je uradio crni Gavrilo znamo.Napravio nam je veliki belaj a koji su izmislili neki drugi verovatno u Beogradu. I ko je imao koristi od tih Gavrilovih metaka ?
Niko !!
On je umro kao zatvorenik a austrovlada zloupotrebila mladog nedoraslog junošu protiv Srbije. Zloupotrebljen je obostrano. Niko od tih hitaca koristi nije imao – Srbija posebno. Jedno zlo više došlo nam je iz Bosne preko Drine.
Očigledno da je mladjani i naivni Gavrilo bio zloupotrebljen kako bi neko,neznano ko, isterao svoj varvarski san.
Kažu da je postojala organizacija Mlada Bosna i da je Gavrilo bio uz nju. Kakva je bila ta organizacija može se pretpostaviti iz organizovanosti sadašnje Bosne koju ni neki njeni šefovi ne priznaju niti priznaju nacionalnost bosansku.
Branko Ćopić je pisao da bosanski seljaci nisu videli ni okupatore ni oslobodioce. Govorili su , jedna vlast ode , druga dodje, – nijedna nije naša- uvek nam isto. Ne baš sasvim. jer je odlaskom austrijske došla druga manje pismena , manje sposobna.
Taj spomenik nadžodžen u Beogradu je posledica sistematskog zagluplivanja naroda desno od Drine i čini dalju bosnizaciju Srbije.
Srbija navodno želi da pridje zapadu (EU) a tamošnja štampa zbog spomenika negoduje. Teramo in „uz nos“.
Taj objekat treba ukloniti !!