MINISTARKA PRAVDE – BOSANSKI LOBI

BOSANČICA, to je najvažnije
Novina 12.8.16. nabraja šta je sve preturila preko glave za desetak godina prakse. Za deset godina staža proturila je „kroz svoje šake“ desetak radnih mesta. Saznajemo da je tri godine nakon diplomiranja postala ništa manje do SAVETNIK pri Visokom savetu pravosudja. Oho. Malo zatim postaje Načelnica za statusna pitanja u VSS. Oho,ho.
Zatim, hop i 2014 postaje pomoćnica Min istra. Drugo hoop, pa za mesec dana zastupa Srbiju u Evropi po pitanjima efikasnosti pravosudja.
„Rešavala“ je i pitanja advokature , i još i još. Nikad kraja zvanjima u vrhu Pravosudja Srbije ali bez dana samostalne sudijske prakse.
Jeste da u Srbiji i tudjinac Šešelj , takav kakav je, može da bude Profesor prava i jeste da se i šef Pravnog u prisustvu Vučića onako bedno ponaša i jeste da je mladjana Nela još kao pripravnica bila sa “ izuzetnim referencama“ ( nismo znali da pripravnik može da ima reference) ali od srbijanaca još niko nije tako brzo napredovao ka vrhu pravosudja.
1. Očigledno je da Nela ruši sve pred sobom.
2. Očigledno je bezkrupulozna.
3. Oćigledno je iz dalje prošlosti varvarskog porekla.
4. Očigledno u Srbiji funkcioniše bosanski ideološki lobi.
Vidi se da VUčić i Nikolić uz asistenciju Dodika ubrzano BOSNIZUJU Srbiju kako bi ubili pojam te imenice. Nacionalno ime „Srbi“ prigrabili su odavno a svojim divljanjem ga pred ostalim svetom kompromituju izazivajući verbalne sukobe sa ne baš prikrivenom željom ka ratnim još ozbuiljnijim sukobima.
Dosadašnji urednik iste novine zapažao je u A. Vučiću evropejca. To po naočarima, i visini i verovatno po zakopčavanju i raskopčavanju onog dugmeta na sakou. Ali, ali šta je sa ostalim osobinama „evropejca“??
Dali je moguće da evropejci baš toliko šarlatanstva , nevaspitanja i neznanja ispoljavaju. (Vidimno da se Alek i u Skupštini prostački obraća svojim neistomišljenicima.)
Kakve „inteligente“ okuplja oko sebe vidi se po kvalitetu ministara i vodećih pripadnika svoje organizacije – da ne pričamo. Novinari lepo zapažaju da se Alek i pri javnim nastupima svadja sa samim sobom. U pravu su.

Koliko gradjanskog i profesionalnog morala ima u mladjanoj bosančici Neli vidi se iz dopisa od 3.9.15. gde kaže gradjaninu da Pritužba na rad suda „ne spada u nadležnost“ ministarstva. Drugačije rečeno ova Dama tvrdi da kvalitet sudjenja Nije briga Ministarstva .
To sme da kaže!!!
T sme da kaže!!!
U zakonima na koje se Nela poziva piše obrnuto od onoga što kaže.
„Pritužba na rad suda“ postoji u našem pravosudju već „150“ godina.
Vidima da slatka mala bosančica Nelica , bez državljanstva, ne priznaje Zakon srbije i moral profesije. Ali ministruje.
Ministre postavlja lice koje je pravilo rat sa poželjnim odnosom ubijenih 100:1 u korist njegovih bosanaca (lažnih srba).
I iz slučaja „Nela“ vidimo da je u našoj domovini sve manje mesta staporsedeocima.

Imali medju staroseedeocima lica zrelog za ministra pravde???
IZBORI STAROSEDELACA – JEDINO REŠENJE.

PS
Ministarka gradjevine nije do danas organizovala nadzornu grupu za kontrolu radova koje finansira dežava. Očigledno je da bosanci razbijaju Srbiju.I to je Vučić.