SAVREMENI BOSANSKI FAŠIZAM

Na TV i u novinama videsmo novog gradonačelnika Banja Luke mladog fašistu potencijalnog osvajača našeg životnog prostora i otimača hleba iz usta nas srbijanaca. Stanivuković kaže da je Srbija njhova majka i da ne priznaje medjunarodni sud koji sudi njhovim „herojima“ pa i Karadžiću. Tu gradonačelnik zaboravlja da su starosedeoci Srbije za istog Karadžića turski srbi što je i naglasio uz žestoku psovku majke.
Uz ovakvu bosansku Divljinu nepriznavanja medjunarodnog suda i „majka srbija“ jasno kažu da smo mi srbijanci izuzetno velika ološ koja nema pameti u glavi i sa kojom oni di vlji bosanci mogu da rade šta požele.
Ponašanje Asleksandra 100:1 koji ogromne pare Srbije poklanja Bosni RS svakako je otimačka stimulacija za ovakvu priču mladog gradonačelnika.
Novina kaže da „U delu Stanvukovića ključnu ulogu imju ideološka i politička indoktrinac ija uz nacionalnu HOMOGENIZACIJU i verski uticaj“. Tako vidimo da se stvarno radi o daljem osvajanju naše domovine Srbije uz progon srbijanaca srba i nas nesrba.Napravili su rat u svojoj Bosni a da bi osvojili Srbiju.Ova varvarska želja za homogenizacijom je očigledan dokaz da su i nadalje željni ubijanja onih“drgačijih “ – i bez obzira što LAŽU da su Srbi.
Iz novine vidimo da je školski sistem u vaspitavanju omladine usmeren na preotimanje prostora Srbije sa preotimanjem nacionalnog imana.–
Bosanci su već do danas u velikoj meri ovladali Srbijom , i bez Stanimirovića, te izlazi da u školama uče decu kako Srbiju dokrajčiti. To je „Majka srbija“. ??!! Vaspitavanje omladine i dece u sustematske večite osvajače tudjih životnih prostora nije često vidjeno izuzev u Nemačkoj za vreme HITLERA.
„Majka srbija“ i nepriznavanje medjunarodnog suda su tačke gde se mladi i žestoki fašista susreće sa Alekom 100:1 u ideji uništavanja naše domovine i njenog starosedelačkog stanovništva Srba i Nesrba – kao i odliv naših para preko Drine. „Majka srbija“ i Krava Muzara je isto jer Bosna RS muze novac iz Srbije godinama i to je očigledno bez obzira što je mladi fašista našao lepši termin .
Sa „Majka Srbija“ navlači njihovu FAŠISTIČKU ljagu na nas srbijance mada smo mi u velikoj meri pristalice toga suda. Ko je i šta je to ljudsko ništavilo pa da u sred Beograda ovako govori. Zašto mu je uopšte dezvoljeno da se pojavi na RTSu.Odavno zapažamo da je ta ustanova ustvari RTRS.Tu se prikazuju bosanski serijali protkani žestokim bosanskim PSOVKAMA. Taj oblik kulture nama nije potreban. Imamo i mi srbijanci svoj način psovanja (koji je samo u domaćoj primeni) ali je lakši – više sportski – pa i to je sramota.
Urednik kulture RTSa srbin (srbijanac ) je smenjen a postavljen je Bosanac lažni Srbin.
Malo zatim dobismo preko Drine njhova „dramska“ osrvarenja ali otrovno psovačka. Očigledno je da nam Dodikova Bosna ispira mozak onako (prostački) kako njima odgovara.
Uz Majka srbija (Krava muzara) i Srbi SLUGE, kako iza ledja srbijanaca kažu, kao i pretnje KLANJEM onome ko se stručno bavi poreklom naroda u Srbiji jasno kažu da na našu domovinu gledaju kao na svoj osvajaćki prostor gde će se još temeljnije uvaliti naravno uz još jače omalovažavanje starosedelačkog stanovništva.
Istorija nas UČI da je svako pokretanje naroda osvajačkog karaktera.
To što je mladi Stanivuković u školi dobio fašističko vaspitanje, po kalupu Dodika, ne može mu biti opravdanje za nečitanje knjiga te sticanje jednog svetskog obrazovanja. Ovakva indoktrinacija školske omladine u Bosni za nas koji smo rodjeni iznedju Drine i Timoka znači da smo u velikoj opasnosti od porobljavanja ili gradjanskog rata.Uz ovo „Majka srbija“ može se lako desiti da nama srbijancima Nesrbima postave zahtev o nošenju „bijele trake“ na rukavu a mnogo bolje nebi prošli ni stvarni Srbi jer su sa njihove strane uvaženi za turske srbe. A pitanje je dali bismo to preživeli.
Sada kada saznadosmo za „srpsku indoktrinaciju“ školske omladine u Bosni RS treba se ozbiljno zapitati do kada će se dečje neodgovorno ponašati starosedelačka inteligencija ako je uopšte ima.
Očigledno je da Bosna RS želi večito da živi na naš račun i zato omladinu tako vaspitava.
Krajem 11. veka bosnsku posavinu zauzeli su Drevljani – najprimitivniji medju slovenskim plamenima. Državu Rašku nisu osnovali Sloveni.
Ovo nam se dešava zato što Filozofski i Filološki FAKULTETI nemaju interesa kao i SANU.

Co. SANU, Pretsednik
Filozofski fak. , Dekan
Filološki fak, Dekan

26.12.20
PS
Na RTSu saznajemo (15.8.21.) da su šapčani organizovali omladinski marš do mesta srpske pobede nad Turcima u Prvom srpskom ustanku. Tu se našao medju srpskom omladinom i gore navedeni mladjani fašista gradonačelnik Banja Luke . U razgovoru sa reporterkom RTSa bosansdki fašista kaže da smo “ jedan narod i jedna država“. Pritom svojata Prvi srp. ustanak mada je istoričar Ćorović naglasio da Bosanci nisu hteli uzeti učešća u tome ustanku. Čak šta više Turska vojska je tada preko Drine navalila na Srbiju – baš iz Bosne.
Eto, to je bratstvo na relaciji Srbija – Bosna ne računajući ogromne pare koje nam Bosna uzima već dve decenije.
Sadašnji gradonačelnik Šapca mogao bi da nam objasni zašto je dozvolio ovaj osvajački akt svome mladjanom kolegi iz B. Luke.
Na istom sajtu videti još „Srbi sluge“.
19.8.21