„TRENUTAK ZA OBRAČUN „po ParOviću

U Sveti Srpski Utorak 1.8.17. u novini Danas piše šef Narodnog slobodarskog pokreta Miroslav a Parović.Ovaj Narodni slobodar kaže, iznosi mišljenje u narod, da je Trenutak da Albanci „dobiju svoje“ da treba da se zatvori Srbije popune članovima kriminalaca sa Kosova. Tu se Parović poziva na teror poetu Branu Crnčevića.
Parović je očigledno poreklom crnogorac koji ovde u srbiji raspiruje mržnju i pakost ala Vulin. U Srbiji se najeo srpskpog somuna pa sad sit i napit uteruje nas u sukob sa komšijama. Kaže još da vreme i okolnosti u Evropi rade za Srbiju.
Djetić ParOvić je “ doživeo unutrašnji dijalog“ kao poziv da situaciju „preokrenemo u našu korist“Verovatno da sebe uračunava u Srbe (to mu se novčano isplati) ili smatra da je Srbija sastavni deo Crne Gore.
Momak ParOvić pokreće i pitanje Srba u Crnoj gori i „pitanje zaštite Republike Srpske“,
Plaši se unitarizacije BH i ukidanja srpske.
Momak je očigledno pun zla i prema svojim crnogorcima i prema Albancima i srbijancima.Pristalica je lažnog srpstva. Tako su ga svakako U ŠKOLI UČILI.
Ne kaže gde su i kako su nestali CRVENI HRVATI ni kako su se našli Srbi u C. Gori.
ŠKOLA !
ŠKOLA !

iZ LJUBAZNOST PREMA SUSEDIMA VARVARSKOG POREKLA U SRBIJI SE ne prpoučava istorija balkana do 7. VEKA ALI SE DJACIMA I STUDENTIMA NATURA LAŽNA ISTORIJA 7.do12.veka
Proglasili su sebe Srbima Attilini Huni u 7.veku i lažno ime proneli Balkanom pa tako nasankali i cara Konstantina 7.
Savremeni „inteligenti“ umiru od straha pred nemačćkim i russkim autorima tako da starosedelački živalj Srbije taj javašluk plaća na sve načine i sve brže gubi svoju domovinu.
Srbija svoju školovanu omladinu gubi svakodnevno jer životni prostor otimaju tudjinci.
Treba da pokrenemo pitanje DALJEG OPSTANKA SANU I fILOZ. FAKULT.
Te dve ustanove se baš i ne bune protiv knjiga bljuvotina u zadnjih četvrt veka.
Iz samog naslova „Trenutak obračuna“ vidi se teroristika logika Slobodarskog pokreta.
Izbori starosedelaca – jedino rešenje.