„OLUJA“ a u Srbiji – Dodik

Hrvatska je napravila Oluju tako da se veći broj njenih državljana našao u Srbijii. Sada se u Srbiji ovaj dogadjaj zloupotrebljava kako bi se održao stalan sukob izmedju dveju vlada jer terorističkim mozgovima to odgovara kako bi se plašenjem naroda održavali na vlasti.
PRETSEDNICA VLADE Srbije nije nama gradjanima objasnila na osnovu čega je Pretsedniku RLS (L – lažna) Dodiku dozvolila da ovde u našoj domovini drži govor (4.8.17.) sa ciljem održavanja večitig sukoba izmedju nas Srbijanaca i Hrvata. Gospodja Ana nije objasnila koje i šta je nama Srbijancima taj divlji Dodik pa da ga moramo slušati. Nije objasnila na osnovu čega je taj divlji Dodik održao govor u Srbiji a ne u BH tj. u RLS (L-lažna). Videli smo da je isti Dodik pre neki mesec u Srbiji kontrolisao brojanje glasova na pretsedničkim izborima a uz podršku LAŽNE DIJSPORE iz RLS (L- lažna)tako da je Aleksandar vrlo uverljivo pobedio.
Divlji Dodik je držao govor i o Kosovu mada nigde nije zapaženo da je ta pokrajina u RLS. Vidimo da ovaj branitelj lažnog srpstva raspiruje stalan sukob nas sa susedima.
Uz Dodika to isto čini i nekakav „Zastupnik Srba iz Krajine“koji se zove Linta.
Taj momak je više puta do sada naglasio da je vlada Srbije DUŽNA da čini svako dobro u korist krajišnika.NIje pritom naglašavao da krajišnici imaju pravo proizvodnje rata ako im ćefne- opet i opet.Krv nije voda .“Gospodari sveta“ pa Bog.
Onaj pokojni lekar. inače krajišnik, je zapazio“ovaj narod je lud – hoće da ratuje.“
Ni Dodik ni Linta nisu naglasili da su Krajišnici Maloletni i Maloumni. Dakle, zreli su i zdravi su.. ODGOVORNI SU !! Bez obzira što su „gospodari sveta“.
Krajišnici, Dodik i Linta javno ne priznaju da se ustaše iz redova Krajišnika . Uz to kažu da su ti Krajišnici srbi . Tako kažu da su USTAŠE ustvari SRBI. Vraćaju se na Jasenovac i tvrde da su Ustaše masakrirali Srbe. Tako nam izlazi da su se ti Divlji sasvim izgubili u svome Gospodarenju svetom i da odavno ne znaju šta govore ali teraju Zlo i nad našom a ne nihovom domovinom.
Ako se ovako nastavi biće da „ludi“ i zastrašeni srbijanci opet idu u rat da ubijaju ljude koji im nikakvo zlo učinili nisu.
Napravili su „balvan revoluciju“ .Isterali su Hrvate iz nekih njhovih sela . Provalili su u Srbiju . Jedu srpski somun. Sada potstiči stalan sukob nas sa Hrvatima. Tako vidimo da kao Attilini potomci i nadalje sebe smatraju gospodarima sveta,
„Dolazili su u sukob sa svima od Sahalina do mediterana“.
Naš hleb jedu. Nisu dali ništa razvoju Srbije. Takvi su – TU LEKA NEMA.
Jedu naš hleb i kažu „SRBI SLUGE“ .
Na Balkanu su pokrenuti narodi. Etnoistorija nas uči da je svako pokretanje naroda OSVAJAČKOG KARAKTERA. I vidi se.
Sramno nemoralno napustili su „večita srpska “ područja. Odavno je onaj general zapazio da su u tomn trenutku u svojoj Krajini imali dovoljhno oružja da su mogli ratovati čitavih deset godina. Sada odbijaju da se vrate na obnovu . Ugodnije im je huškanje na sukob – obeležavaju svaki 4. avgust. ATTILINI Huni ostaju to što su. Oni znaju da su potomci Hunna.
Pre no što je Milošević otišao sa vlasti demonstrante u Beogradu tukli su pendrecina ljudi u milicijskim uniformama. Bili su to uglavnom mladji došljaci iz prekodrinskih krajeva. – lažni srbi. ZLO nam je od uvek DOLAZILO OD PREKO DRINE.
Nadamo se da će Pretsednica Vlade Ana izustiti koju javnu reč zašto ovo dozvoljava.
Nama starosedeocima Srbije sukob sa Albancima , Makedoncima, Hrvatima i Bošnjacima NIJE POTREBAN. Mi moramo spasavati svoju domovinu od prekordinskih napasnika.
I na kraju pitajmo se KO JE VELIKI KRIVAC za napoznavalje starije istorije Balkana.
Izlazi nam SANU i Filoz. fak. u Beogradu. Profesori tog fakulteta sprečili su studente pre oko 20 godina da za diplomski uzmu u obzir Niku Županića.
Izbori starosedelaca – jedino rešenje.
Vidi još;
Srbi sluge.
Ustaše a Srbi
27.8.17
Co. SANU Pretsednik
Pretsednica Vlade