Guvernerkin kredit

Videli smo da guvernerka nije otplaćivala stambeni kredit celih 12 godina. Navodno postoji opravdavajući razlog “ jer su tamo neki loši ljudi…..“
Dakle , drugi je kriv.
Guvernerka je mogla da otplaćuje taj kredit i bez posebnog novog rešenja jer je bila svesna duga a i kamate. Pre 16 godina dobila je kredit sa otplatom srazmerno promeni maloprodajnih cena.Zatim su kriminalni tipovi u vrhu finansija preinačili uslov otplate saglasno kretanju evra. Isti finansijski krimosi u vrhu države, i sami korisnici tih kredita, su uz porast maloprodajnih cena zadržavali vrednost evra na što nižem nivou kako bi sami sebi otplate olakšali.
Ovako oborena vrednost evra ukočila je privredni oporavak jer DOMAĆI LJUDI nisu sticali poverenje u vlast kako bi otvarali svoje manje ili veće zanatske radnje.
STRANCI se odlučuju da otvaraju svoje proizvodne pogone samo uz uslov naknade štete na oštećenom devalviranom evru – tkz. subvencije.
INOPENZIONERIMA istovremeno se otima oko 45% penzije zaradjene u nekoj drugoj zemlji. Izlazi nam da inopenzioneri otplaćuju ove kriminal kredite.
Za ovu jezivo veliku pljačkašku manipulaciju niko ne odgovara pred sudom.
Sa ovakvim finansijskim transformacijama otplate stembenih kredita isti krimosi su teško oštetili GRADDJEVI NSKU I NDUSTRIJU te je gradnja zamrla.
MINISTAR TRGOVINE Ljajić itvoreno kaže da je on lično trgovački „partner“ te da istim trgovcima odobrava slobodno neopravdano podizanje cena. I on posle ovog kriminalpriznanje nije hapšen a ni smenjen. Zapaža se da svakodnevno podržava Pretsednika vlade i kada ovaj to ne očekuje. „Dil“ je očigledan.
GUVERNERKA, kada je stupila nadužnost izjavila je da kao dobar domaćin u svome životu nikakav kredit nije koristila. Sada je očigledno da se nadala da joj je ovaj kredit Otpisan .
SUDSKI IZVRŠITELJ vidimo misli drugačije. Dobro je.
Vidi još, Skandalguvernerka