Dodik – ljubav -….. ti mater , RS.državljanstvo

LJUBAV
Kazao onomad Dodik da je Srbija pokazala političku i socijalnu odgovornost prema Republici Srpskoj kupujući Telekom R.S. a rep. srpska je Srbiji poklonila i poklanja ljubav.
I tako to, vole nas za pare.U budžet srbije nije stigao ni jedan dinar od neto zarade njihovog Telekoma.

TI MATER
Dodik kaže direktoru BN televizije : Ma jebem ti mater
Direktor: Pa dobro, takav način komunikacije nema smisla.
Dodik: Šta nema smisla? Snim me pička ti materina, pa me pusti u Dnevnik.Jebaću ti mater , jel ti jasno.Do sad sam te poštovao , mislio sam da treba biti korektan .Jebaću ti mater, imam dvije godine, jebaću ti majku! (Tanjug, Kurir, B92, Danas 3.2.13.)

REPUBLIKA SRPSKA
je veštačka izmišljena tvorevina. Sve do Dejtona takve političke organizacije u Bosni nije bilo. U Dejtonu je priznata da bi se SMIRILI RATNI SUKOBI a ne zato što ima neke tradicije i zato je labava. Tako je i moguće da se na njenom čelu nalazi takav neotesani Dodik.Takav kakav je ima želju da se osamostali , da od RS napravi samostalnu državu ali zaboravlja da se država ne pravi po nečijoj brzometnoj želji na način „hopa – cupa“ odimi – dodji mi, Ja pa Ja, ceo svet nevalja izuzev mene i sl.

DRŽAVLJANSTVO
Novina piše(31.7.14.)da je Dodik tražio „trajnu liberalizaciju dodele pasoša srbije “ zato što nujegovi Bosanci (lažni srbi) to žele. Zato je zahvalan Vučiću i želi da se taj proces ubrza. Tako bi „hvala Bogu“ Bosanci živeću u Bosni mogli da glasaju i sede u parlamentu Srbije. Dodik lično već ima pasoš i državljanstvo Srbije. Tako ima šanse da bude biran u Srbiji- da pravi karijeru pa i da zavlada Srbijom.
Biće skroman. Ako je nekakav pretsednik u RS svakako neće tražiti više ni u Srbiji.Biće zadovoljan ako jednoga dana zameni Vućića ili Tomislava.
Iz Bosne u Srbiju oduvek je zlo dolazilo.Ono Bosanaca što vredi ostajalo je u svojoj Bosni.Nisu dolazili u Srbiju da bi živeli na budžetu- na tudj račun.
Srbija ne postoji zbog halapljivih želj tudjih ljudi.
Zahvaljujući malim i velikim dodicima napravljen je rat , zatim su Bosanci uskočili u Srbiju a naivni srbijanci išli u Bosnu da ubijaju ljude koji im nikakvo zlo nisu učinili.Svaki stoti se nije vratio – dobili su spomenik pred gradskom kućom.
Aleksandre Vučiću nije ti dozvoljeno da ubrzavaš bosnizaciju srbije , bez obzira što je u tebi bosansko srce,
Kakva je to država koja uništava samu sebe ??

SREBRNICA
Politika 25.3.15
„Srebrnica nije bila borba za srpstvo nego najveći udarac srpstvu i kukavičluk.Treba nam istina koju će svi prihvatiti“. To izreče Dodik.

„POGREŠAN IZBOR“
Novina piše (5.11.15) u vezi sarajvskog razgovora da je Dodik izjavio da ne treba Srbija da razgovara sa BH već sa entitetima svakim posebno.Po dodiku Savet ministara nije merodavan i td i td. Tako Dodik potvrdjuje svoju zamisao da treba stalno u sukobu biti sa bezmalo celim svetom i da treba isključivo njega slušati kada su u pitanju Beograd i ostatak sveta.
Vučić pritom ponovo izreče da „mi volimo republiku srpsku“. Ko su to „mi“ Vučić nije naglasio.Mi sarbijanci nemamo zašto da volimo Republiku lažno srpsku.