ĆIRILICA – tv Hepi

Bio dan 15.3.15. Na tv hepi „gospodin“ Marić doneo njegovu ćirilicu.Gostovao profesor pravnog fakulteta u Beogradi Dr. Šešelj. Poznat je i po drugim delovanjima ; ratno pravo, pravo ratničkog huškanja , pravo ubijanja isl.
Poštovanje je obostrano. Jedan drugog oslovljavaju sa Vi. Sve teče bez uobičajenih upadica „gospodina“ Marića – sasvim ozbiljno. „Gospodin“ Marić izložio knjige nauke Šešeljeve a pisane u Hagu. Publika je ženskog roda novije generacije.Aplaudira.
„Profesor“ priča kako je bilo u Hagu ali obavezno, kao usput ,naglašava „Velika Srbija“.
Isti „gospodin“ Marić je i Biljanu Plavšić na indirektan način uvlačio u svoju Ćirilicu.
Isti „gosp.“ Marić je na tv dovodio i razne druge tipove sklone kriminalu nebili nas informisali , iz prve ruke, o kojekakvim zlim radnjama od pre dve decenije.
Očigledno je .
Ova demonstracija medjusobnog poštovanja je svakako dogovorena nebili se „profesoru“ podigau ugled koji je izgubio. Reklamiranje Šešeljevih knjiga je takodje Marićevo maslo u istom pravcu.
Mladja ženska publika je svakako bosanskog porekla koju su roditelji pre dvadesetak godina doveli u Srbiju i koja sada podržava teroristu jer se i sama na ovome tlu ne oseća sigurno.
Čudno je da i danas „profesor“ priča o Veliko Srpsrvu mada je on Srbin po potvrdi SANU.Najverovatnije je da sprema novi ratni pohod. Tu propagandu mu , kako vidimo, omogućava Ćirilica „gospodina“ Marića.
Da Marić neguje terorističke ideje vidi se i po gostoprimstvu Biljani Plavšić . Isto se vidi i po gostoprimstvu ostalim tipovima sklonim kriminalu. Fizionomija „gosp.“ Marića jasno govori kakvim sklonostima raspolaže tj. našta je spreman.

Ostaje nejasno zašto srbijanska psihologija i psihijatrija ćute.
Sva moguća blesavljenja na tv uključivo dalju fašizaciju Srbije od strane došljaka nebi se mogla pripisati demokratiji i slobodi informisanja.To je zloupotreba demokratije i inform isanja. To je radio i Hitler i „sinovi“ Balkana pre 20 gorina.
„Gospodin“ Marić u tamo nekoj svojoj emisiji je i priznao da ga neki gledaoci smatraju pijanim a neki drugi buda..m.To mu ne smeta- on i nadalje tera svoje – iznosi svoje „bisere“ u skladu sa zapažanjem one druge grupe gledalaca. Vidimo da ovaj tv trudbenik nama srbijancima ispira mozak u pravcu terorizma i svakog blesavluka. .Terorizam mu leži na srcu.
I ko finasira sve ovo ??
Taj finansijer mora da ima odrdjene planove za Srbiju,nad Srbijom, nad srbijancima.
Psihologija kaže da stalno slušanje nebuloza uvodi slušaoce u stanje mentalnog poremećaja .Marić to zloupotrebljava
Tužilaštvo- Ništa. Policija – Ništa. Kultura – Ništa. Obrazovanje – Ništa.