KOZARA – Vulin

Kako vidimo iz ozbiljne novine Vulin je nadao dreku u vezi bitke na Kozari od pre par decenija. Novina To naziva „vatreni govor“ – ajd neka bude.
Da se potsetimo. I Adilf Hitler je dražao vatrene govore sa pretećim kažiprstom desne ruke – baš kao danas Vulin.
„Naglasio je da dok je vlade kiju vodi Aleksandar Vučić, rep. Srpska će biti čuvana, branjena,pomagana finasijski i diplomatski , jer kako je istakao, Srbija rep. Srpsku vidi kao garant opstanka SRPSKOG NARODA NA OVIM PROSTORIMA,VIDI JE KAO USPEŠNU , PRAVEDNU, MIROLJUBIVU , ONAKVU KAKVA I SRBIJA JESTE. “
Joj, dragi Bože, joj.
Dalje čitamo da je obeležavanje godišnjice kozaračke bitke u okviru Državnog programa Srbije – Opaaa.
Očigledno je da bi mi srbijanci trebali , po Vulinu u sličnim, da vodimo brigu o republici srpskoj a ne o svojoj kući Srbiji.
„Prokleto Livno“ je još od pre 150 godina „u“ Srbiji. Još tada je počela bisnizacija Srbije. Sada je i Kozara „u“ Srbiji.
Mi srbijanci nikada nismo dali saglasnost da ćemo finasirati , čuvati i braniri RS. Vulin očigledno oslanjajući se na Vučića garantuje da će srbijanci opet sa oružjem u rukama odlaziti u BH da ubijaju ljude koji im nikakvo zlo učinili nisu – ako se njima Bosancima to prohte.
Divlji čovek zvani Vulin , čak tvrdi da „Tako srbija mislii raduje se“ u skladu sa odbran om i finasijama- Opaaa. Finasijska podrška Doddikovoj“ državi “ teče po TAJNOM UGOVORU sa kojim mi srbijanci nismo upoznati- ali- naše pare otiču dodikovcima već jednu deceniju. Ovde su domaće penzije smanjene a inopenizjama je prepolovljena vrednost.
Vučić pa i Vulin se drže na vlasti zahvaljujući glasovima svojih bosanaca koji u Srbiji imaju pufdržavljanstva koja ničim zaslužili nisu i koja su manje više, više više sami sebi dodelili. Naravno zahvaljujući beogradskom „intelektualcu“ Dragoljubu Mićunioviću.
Dragoljube sine, šta učini??.
Vidiš sine Mićune šta ćini po tvojoj inicijativi o državljastvu „svima“ VučićPravo i VučićEkonomija.
Dragoljube sine Ti si profesor Visoke škole pa daj nekako objasni kako Bosanci nisu Bosanci već su Srbi. Kako razni Htvatini jesu Srbi.
Vidiš. preko Vulina , da uvek postoji mogućnost da ovi što jesu Srbi (srbijanci) pod pritiskov VLADAJUĆEG KRUGA BOSANACA opet uzmu puške u ruke pa trkom preko Drine nebi li pobili što više onih što im ništa skrivili nisu i nisu nameravali da sa otužjhem u kukama prema Srbiji kreću.
Eto Dragoljube!!
IZBORI STAROSEDELACA – JEDINI SPAS ZA SRBIJU I SRBIJANCE