Poreklo Srba

CRNOGORCI DOŠLI PO PARE – VUČIĆ OBEĆAO – UHAPSITI VUČIĆA

Novina piše (6.12.16.) da je veća grupa Srba Crnogoraca dolazila u Beograd i tražila pare za političku i kulturološku pomoć. Primio ih Aleksandar Vučić i PARE OBEĆAO. Naše Pare Srbijanke.
Već smo više puta zapazili da etnoistorija ne upućuje na crnogorske (ili druge srebe) izuzev srbijanskih. To su drugi narodi koji svoje kulture nisu nivelisali sa srbijanskom sve do danas – nisu se  posrbili.
U CG ,vidi se, postoje ljudi koji se u mnogo čemu ne slažu sa većinom – osećaju da su nešto drugo. OPREDELILI SU SE DA BUDU SRBI.

Ti navodni srbi ćute, ne govore, šta je sa crnogorskim HRVATIMA koji su se tu naselili pre više od 1.000 godina. Srbi se nisu tamo odseljavali. Po svoj  prilici ti Vučićevi gosti – koji traže pare – su potomci Hrvata.
Neće da čitaju knjige , neće da razmisle- ali od Srbije hoće pare. To nam se stalno dešava.
1.  Telekomu RLS poklonili smo linijom nasilja 600 miliona evra.  (L- lažna)
2.  Svake godine plaćamo HARAČ istoj RLS od 25 miliona evra. To je Tajni ugovor.
3.  Platili smo „Andrićgrad“.
4.  Poplave jedan milion evra i „biće još“.
5. Paušalni prilozi RLSoj  tj. milioni evra za Srebrenicu  i bog zna šta još.
Vidimo da lažni srbi iz BH veće godinama izvlače pare od nas . Za ovo nas gradjane niko nije pitao niti smo dali odobrenje.
Od nas srbijajaca inopenzionera otima se 50% od tamo zaradjenih penzija a da bi se udovoljilo divljim ljudima u RLS a sada i CG.
Sada ako se u našu kasu utrpaju lažni srbi iz CG -LSCG- koji će sa svakako na ovo navaditi pa će i ova pljačka postati naša obaveza – naš novi harač.
Vučić vidi da ga ovde skoro niko ne podnosi  pa nam se sveti otimanjem para linijom Bratstva Jedinstva po kalupu Josipa Broza. Ta Titova država je propala – ne slučajno. Srbija i dalje propada.Uvek može da bude gore.
Vučićevu drskost i nevaspitanje vidimo pri skoro svakoj njegovoj pojavi u Skupštini. Kao što je kao ratni huškač bio neodmeren – 100 : 1-  tako je neodmeren sada kao Pretsednik včlade.
Da se razumemo;
Vučuću nije oprošteno ratničko huškanje  (sa odnosom 100 ; 1) .Ovaj Oprost nigde nije registrovan.

MMF ,očigledno, diktira životne uslove nas srbijanaca.To sprovodi Vučić. Možemo biti 90 % sigurni da Zapad u ovome pravcu ucenjeje istog Vučića zbog zlodela (100 : 1) u proteklom balkanskom sukobu.
“ Dečko budi dobar i slušaj šta ti se govori ili, ili otvaramo sudska vrata i za tebe“
kaže Zapad.

Uhapsiti Vučića
Uhapsiti Vučića

Dana 2.5.17.  ozbiljna novina donosi vest da je vlada Srbije spremna da  finasira izgradnje crkve u Crnoj Godi.
Potvrdjuje se naše zapažanje da je SNS na čelu sa Vučićem spremna da novcem nas gradjana Srbije kupuje pripadnike drugih samostalnih balkanskih država  kao svoju glasačku mašinu. I nezadovoljni crnogorci su navodno  Srbi ali se još uvek ne vidi gde to propadoše Hrvati koji to područje naseliše još pre 1.000 g.godina

DANA12.2.18.Politika donosi vest da su srbi u Crnoj Gori u lošem položaju.T u „srpski“ funkcioner kaže da je finasijski položaj njihove organizacije krajnje loš jer iz budžeta C.G. ne mogu dobiti apsolutno ništa . dakle, radi se o parama i to se preko Politike predočije nama srbijanc ima. Drugačije rečeno : SRBIJO DAJ PARE. Ti srbilo imaša para od penzija tvojih inopenzionera  te i mi u C.G. treba da kasiramo. Ti srbijo znaš da si nama „djetićima“ poklanjala pare još u 19. veku te se nadamo da i sada nećeš iznevJeriti.