Poreklo Srba

LINTA a MIODRAG

Slika sa TV
Skupština Srbije.
Linta MIodrag čita podiži spisak pobijenih lažnih Srba pre dve decenije tamo na krajnjem zapadu Balkana.
Do kada će lažni Srbi zamarati nas starosedeoce Srbe i Nesrbe svojim (a ne našim) problemima . Moramo li mi za sva vremena slušati njihove žalopojke.
Jesu lažni srbi ali nisi ni maloletni ni mentalno zaostali da nebi umeli sami da o sebi vode brigu.Zato nemaju prava da svije probleme trpaju na našu grbaču.
Ko je i šta je taj Linta pa da stalno podriva sukob izmedju Srbije i Hrvatske. Zašto mu je to u Srbiji dozvoljeno.
Ko je taj Linta da drži govor u našoj srbijanskoj Skupštinia da mi ovde rodjeni u istu ne možemo ni da udjemo. Linta već od svog prvog dana boravka u Srbiji potsiče sukob sa Hrvatima a u cilju ostvarivanja nekih „prava“.
Ako su im oduzeta nekakva gradjnska prava trebalo je da ostanu tamo i da na licu mesta „isteruju“ ta prava a ne da dodju (kao hrvatski okupatori) u tudju zemlju.
Gradjaska prava nisu krompiri ili glavice kupusa pa ako mi se ne svidjaju na ovoj pijaci ja odem na drugu po ličnom izboru. Gradjanska prava se isteruju tamo gde su izgubljena.
Linta je dobio aplauz u skupštini nakon čitanja spiska.
Elem, ima u skupštini Srbije još dosta „narodnih“ poslanika tudjih državljana željnih sukoba a sve jedući somun srbije.
Etnoistorija nas uči da su pokretanja naroda uvek bila osvajačkog karaktera a Srbija je u ovome trenutku doživela poplavu tudjinaca.

Hrvatska vlada opominje svoje državljane provalnike u Srbiju koji se ovde izdaju za jadne izbeglice da se uozbilje u korišćenju svoje imovine u Hrvatskoj. Navodno, ako godišnje duže od tri meseca ne koriste svoje objekte biće im oduzeti. Hrvatima je jasno da takvi ljudi zloupotrebljavaju status izbeglica u Srbiji gde dobijaju stambene objekte ‚u okviru socijalne pomoći , gde imaju pravo glasa i ostalo kao državljani ovdašnji.
Hrvatska vidi da se radi o mućkarošima kojima Srbija i na svoj račun izlazi u susret .
Tu je i Linta koji  u Srbiji insistira na podržavanju ovih sasvim ozbiljnih mangupluka koji zalaze u oblast kriminala.
Izbori starosedelaca – jedino rešenje.
27.5.17