Tragom Ajnštajna – Relativnost privid

Donji tekst nas upućuje da Teorija relativnosti nema nikakvog praktičnog značaja .Sve se svodi na jedno „čini mi se“ . Dati tekst, pokazalo se; nije dovoljan da bi prosečan gradjanin shvatio da „čudesa“ ne postoje već su Albertova zapažanja plod njegovog mentalnog stanja (poremećaja) i pogrešnog shvatanja značaja matematike pa i u elementarnom obliku.
Takodje, Albert nije bio ni  kao gradjanin dovoljno pošten. To se vidi na navodnoj promeni prečnika lopte pri njenom letenje najvećim brzinama. Istu pojavu objasnili smo ovde na slučaju letećeg štapa (sl. 8 i 9) što je mnogo poštenije. Navodnu relativnost vremena prikazali smo na ostalim slikama.
Nesreća je u tome što su mnogu visokoškolski profesori prihvatili Albertovu „veličanstvenu“ teoriju i pridali joj, bez šale, največi mogući značaj a da nam nisu objasnili šta je to tako veličanstveno.Nemoralni profesori nisu ni imali šta da shvate u toj teoriji jer je nebuloza ali u trci za karijerom zaludjivali su narod kao i svoje mladje saradnike koji nisu bili ništa pošteniji . Na svom moralnom defektu prave karijere već 100 godina.
U zadnjih 100 i više godina novinari jevrejskog porekla doprineli su širenju i usvajanju ove Albertove nebuloze i to im nebismo smeli zameriti jer je jevrejskom narodu bilo neophodno jedno afirmativno ime koje će mu pomoći oko stvaranje nove jevrejske države posle 2000 godine.

Scan_001Scan_001Scan_001Scan_001Scan_001Scan_001Scan_001