OPSTANAK NACIJE -dva Bosanca i „opozicija“

DVA BOSANCA  koji „nisu “ Bosanci ali „jesu“ Srbi izneli ideju o potrebi deklaracije o Opstanku nacije Srba. Jedan od ove dvojice koji je porušio sve Zakone u Srbiji hrabro, dakle junački, izjavljuje da Moramo i nadalje odvajati  pare za Bosnu (RLS) ,(L – lažna).I sve više i više pa makar leba ne jeli.
Srbija ima para.To su  penzije bivših gastarbajtera srbijanaca ali ne i bosanaca jer se njihove inopenzije moraju poštovati. Srbijacima se zato može otimati 50% od tamo zaradjenih penzija. Za Bosnu treba – za Bosnu Mora. Za to služi Srbija u paketu sa svojim starosedeocima.
Srbija ima „jaku i inteligentnu“ opziciju koja je dozvolila da se mentalno poremećeni ratni huškači vrate na vlast pa već urušenu državu i nadalje ruše.
U novini od 8.8.17 Janković Saša naglašava da je Rep.( lažno) Srpska najozbiljnije nacionalno pitanje Srbije. Ne kaže  kako i zašto je to pitenje Srbije. O Saši ce biti još reči.
Nataša Mićić takodje uvažava „Srbe“ van Srbije i kaže da Srbija mora pomoći da se njihova prava podignu….Ipak lepo zapaža da centri okupljanja srba van Srbije treba da su Podgorica, Sarajevo, Priština.
Sanda Rašković koja je došla iz Hrvatske i koja ne želi da se vratu u zavičaj kako bi pomogla obnovi te „srpske “ zemlje u principu je saglasna….
Boško Obradović se oduvek zalagao za zajedničke aktivnosti Srbije i RLS (L- lažna)po pitanjima od „srpskog “ nacionalnog interesa …..
Vesna Pešić se drži neodredjeno.
DS takodje
7.8.17. Bojan Kostreš je apsolutno u pravu i potseća na štetnost dosadašnjih sličnih deklaracija.
Dubravka Stojanović protivi se takodje jer je šteta  već vidjena  na mnoštvu deklaracija.
Dragomir Andjelković smatra da je takva deklaracija odavno potrebna. Posebno naglašava teškoće „Srba“ u C. Gori.To je onaj Dr. Andjelković koji  sve trči na TV da objašnjava Srpstvo. To naučio na BU.
Niko od nih ne kaže otkud toliki Srbi  i td. Andjelković ne kaže gde su to propali Crveni Hrvati kad već spominje C. Goru. Ne objašnjava kako to da Crnogorci  nisu Crnogorci ali jesu Srbi.
Vidimo da ova visokoobrazovana gospoda  ne poznaju ili ne priznaju etnoistoriju Balkana i da su zatucana u veliko slovenstvo (mada  Srbi nisu slovenskog porekla) i sve to po želji nekarašnjih Kara-Djordjevića.
Ta gospoda ne uvažavaju savremeni civilizacijsku tekovinu DRŽAVLJANSTVA.
Državljanstvo je iznad nacije kada je u pitanju  stabilnost države. To ovde ne važi – balkanski varvarluk. Dali ti „inteligenti“ znaju da su Sloveni pre svega Huni i da su došli sa severa Azije. I dali znaju da Srbi i Hrvati nisu slovenskog porekla i da su došli sa juga Azije. To ne znaju (nisu dovoljni čitali) ili se pleša svega i svačega. Dali znaju da je car Konstantin 7. pisao ono što je čuo ali bez bilo kakve analize. Huni su došavši u Evropu čuli za imenicu Ser… i prisvojili je . To je odgovaralo njihom ustaljenom običaju da se izdaju za domće već od prvog dana po doseljenju.
Ova zabuna traje i do danas. Čudno je da  su vodeći etnoistoričari još pre 100 godina pisali da je car Konstantin 7. ofrlje pisao a današnji „inteligenti“ to ne uvažavaju.
Sve ovo veliko srbovabnje ima za cilj uništavanje Srbije koja nikako da se otme prekodinskom varvarluku. Naravno da se radi o stalnom IZVLAČENJU NOVCA iz Srbije a u korist prekodrinskih napasnika.
Došljaci crveni okupatori napravili su Tajni „specijalni ugovor“ sa RLS (L- lažna) po kome svake godine mi srbijanci poklanjamo 25 miliona evra u korist iste lažne RS.
Pored ovoga poklanjamo novac njima preko Drine kad god taj divlji Dodik zine. Kupljena je nedavno i „Srpska kuća“ u C. Gori. Nama nije potrebna. Radi se o Vučićevoj samovolji. Ko je odobrio te pare?? Krivična radnja. Opozicionari „inteligenti“ nisu do danas prozborili ni reči o ovom otimanju naših para. Istovremeno su u Srbiji ograničene penzije za 10% a inopenzije za 50% – za Bosni „mora da bude“.
I „profesor univerziteta“ 5.9.17. piše da Srbija treba da vodi majčinsku brigu o Srbima u Hrvatsko. Sloveniji. Makedoniji i Cr. Gori. Ovaj „jaki“ profesor saglasan je sa Vučićem o unutrašnjem dijalogu. Veruje jadan da se Vučiću može verovati. Vidimo i da i ovaj prof. sugeriše da su lažni Srbi ili maloletni ili maloumni te da o njima neku drugi treba da brine. Profa nije naivan ali pare su pare.
Nikakve kritike dobronamernih neće pomoći bez uvažavanja kvaklifikovanog psihijatra.
DIJASPORA
Srbi, serbi, srbi preko celoga sveta. Ko hoće da glasa u Srbiji kazaće da je srbin i može da glasa- kazaće da je u dijaspori. Ali kakva je to dijaspora koja NIKADA NIJE ŽIVELA u Srbiji. Dijaspora je rasejanje domaćih a ne prikupljanje belosvetse manguparije kriminalno nastrojene.
DRŽAVLJANSTVO
Zajvaljujući Dragoljubu Mićunovići Srbija poklanja državljastvo svima koji to žele samo ako nisu Kirgizi. To je njegovo mišljenje kao univer. profesora. Šešeljev kolega. „Zli jezici“ kažu da veliki broj Dodikovih bosanaca ima naše državljasntvo .
Takvom kombinacijom divljeg državljastva i divlje dijaspore Vučić sebi obezbedjuje potrban broj glasova na izborima. Dodik se nije bez razloga muvao po Beogradu u vreme pretsedničkih izbora.  Obezbedjivao je dovoljan broj glasova iz Bosne za potebe Vučića. Dodik drži govore po Srbiji. S kakvim pravom.
OPOZICIJA
se ne bini protiv ovakvih izbora – svakako da njoj to odgovara . Svakako na neki način materijlno. Pitanje je od čega žive zapaženi medju nima i odakle im pare za te svoje( privatne) organizacije. Čak i Tadić opet nešto priča. Priznaje da od FIATa nemamo nikakve koristi ali“dobili smo novu tehnologiju“ Vidimo da mu pare u vreme pretsednikovanja pa i nisu bile važne. On se čak i u tehnologiju razume – nismo zapažali. Tadić i nadalje izigrava Boga neshvaćenog i novina mu daje publicitet- alal vera.
„Veličanstveni“ opozicionari nisu zapazili da je Dodok kontrolisao zadnje pretsedničke izbore. Oni NIŠTA – to ih se ne tiče. NIsu negodovali a pogotovu sprečili da Dodik propoveda dalji sukob sa Hrvatima u N. Sadu  zajedno sa tudjim svetom došljacima iz iste Hrvatske a po osnovu Oluje. Tu je Dodik uz lažne Srbe koji su ga slušali doveo i mladje (takodje lažne) u narodnim nošnjama koje nisu srpske. Videli smo okrugle crvene kape kao i ostale delove odeće koji nemaji srpsku etno osnovu.Slika je bila apsolutno nesrpska  već tudjinska.  Kako stvari teku možemo pretspostaviti da će se na osnovu Oluje i nadalje svake godine potencirati sukob sa Hrvatskom.
„Veličanstveni“ opozicionari nisu dali savet ovim Hrvatinima da Oluju obeležavaju u B. Luci ili Kninu a ne u Srbiji koja im ne pripada i nije nikome Matica.  Toga se nisu prisetili. Gledano po opoziciji zapišavanje srbije je dozvoljeno..
„Veličanstvene“ opozicionare nismo čuli da su se nobunili protiv dovodjenja Bliljane Plavšić u Srbiju kao i povratka V. Šešelja u istu Srbiju. Čak šta više mire se sa sudbinom da ovaj „Prof. Prava“ sedi u skupštini pa tako i pravdu deli.
Ovi „Veličanstveni“ nisu zahtevali smenu žutokljunog i opasnog ministra policije zbog pretećeg dovodjenja pred TV kamere naoružanog voda policije u znaku pretnje svima nama zbog navodnog Državnog Udara na šta je besprizorni beogradski novinar urlajući ukazivao kao 100% moguć.
Sada opet treba da razmislimo ko je krivac za ovo zapišavanje naše (a ne njihove) domovine. Opet se vraćamo na filoz. fak. u Beogradu i SANU koji već 100 godina sprečavaju djacima i studentima da bilo šta saznaju o narodima Balkana od Hrista do 11. veka. O Hunnima koji su sebe smatrali gospodarima sveta ,čega se njhovi potomci i danas drže , u školama i fakultetima Srbije ne uči ništa.
ŠTA DA URADI OPOZICIJA ?
Da pritiska na poništavanju ovakvog zakona o državljanstvu a s obzirom na poklon državljastva i dvojinog državljastva.
Da izbriše pojam Dijaspora.
Da pripremi i obavi IZBORE STAROSEDELACA.
20.9.17
Vidi još na ovome sajtu;
„Srbi sluge“
Demokratski izbori ??
Izbori 17. – „Dijaspora“,Psihološki profil novog Premijera
)