NOVAC SRBIJE I ALEKSANDAR 1OO : 1

Crna Gora uzavrela – februar 2020.
U Crnoj Gori Napast Božija. Kao, narod neda Svoje Svetinje (eto Bože).
Tom narodu niko na osporava pa i ne oduzima svetinje i pravo na njih. Jednostavnije rečeno Država se mora sredjivati a da bi stvarno bila država. Tako nam izlazi da mora imati svoju – a ne tudju- crkvu. Narodu će svetinje biti bliže ako nosi ima svoje – a ne tudje- države.
Na Madagaskaru – crkva Madagaskarska. U C.Gori Crnogorska . u Meksiku – Meksikanska itd.
Galamu prave gradjani na čelu sa crkvom koji su malo šta pročitali, sa predznakom „crnogorska“ a još manje razmislili.
Aleksandru 100:1 lažnom srbinu (znate, on je bosanac  koji piški na svoje nacionalno ime) uvek je malo lične popularnosti te našim SRBIJANSKIM PARAMA Kupuje duše sklone prodaji širom Balkana. Sada crnogorcima obećava da će para biti Još i Još i tako vazda. PRAVEĆI SPRDAČINU SA IMENICOM „SRBI“ poklanja je i onima koji su do nedavno medjusobno ratovali a sve zarad svoje popularnosti  širom Balkana. Poklanja je i onima koji kažu „Srbi sluge“.
Crnogorci su želeli i dobili (uzeli) svoju državu- c r n o g o r s k u. Sada hoće nekako opet da „srbuju“, da se preko crkve prikažu kao srbi. Tu ne smemo smetnuti sa uma da im Alek 100 :1 obećava nove i nove pare.
Novina piše 23.2.20. : “ U govoru na badnji dan Vučić je rekao da će do deset puta uvećati sredstva za finansiranje srpskih organizacija u crnoj Gori i da je CILJ TE AKCIJE ŠTO BOLJI REZULTAT NA POPISU STANOVNIŠTVA 2021. GODINE odnosno da se u C. GORI poveća broj gradjana koji se izjašnjavaju KAO SRBI“
Očigledno je da se djetiči prodaju kako ih ko plati.
Očigledno je da Alek 100:1 PROIZ VODI DIJASPORU koja će ga glasati kad god poželi.I mi , mi srbijanci to plaćamo.
PLAĆAJ SRBIJANČE SRBINE I NESRBINE – PLAĆAJ – kad ne umeš ništa da kažeš!!
Srbija navodno ima para da finansira Bosnu od Mostara, Drvara i Bihaća do Save i Drine kao i da dotira kupovinu skupocenih elektroautomobila . Sve ovo što radi taj Alek 100.1. sa našim parama je apsolutno krivično delo i krivična dela.
Niko ga nije ovlasrtio za tu rabotu.Isto važi i za MINISTRA FINASIJA kao i za PRETSEDNICU VLADE – inače Diplomiranu gimnazijalku . hercegovku RATNIČKOG JEZIKA,Toj bulumenti pripada u DRŽAVNA TUŽITELJKA .
Otkud u Srbji toliko novac??
To je polovina od one 4 milijarde  evra koja godišnje stiže od bivših i sadašnjih gastarbajtera koje nam Centralna banka OTIMA jer se (kako je  guvernerka priznala) devizni kurs odredjuje prema “ potrebama kompanija“ – velikih gazda.
Divlji čovek zvani Dodik na RTSu se hvali kako mu Alek100:1 pomaže u svemu i pritom ga hrabri naglašavajući  „kaži šta ti treba“ tu su, tu su pare srbije – Milorade ,-  budi bez brige.
RTS reprodukuje dogadjaje iz C, Gore onako kako Aleku 100 : 1 odgovara tako da se dobija slika kako tamo nema pametnih koji umeju da misle . Nama srbijancima tu pomaže Aldžazira koja prenosi i izjave mislićih crnogoraca. Nažalost nama srbijancima Srbima i Nesrbima pomaže tudja TV mada (prinudno ) plaćamo RTS.
Crkva je u davninama stvorena od strane vladara kao Prvi  ratni ešalon.
Ako vladar želi prostor koji nije njegov  prvo  tamo podiže bogomolju.
Zatim zapaža da „u našoj bogomolji nema našeg naroda“
Potom se glasno čudi kako to da u našoj crkvi nema naših ljudi.
Glasno kaže da „treba vdeti“ zašto je to tako. itd. itd. Navodno treba naći krivca.
Eto rata, eto rata….
Za vreme zadnjeg balkanskog rata  glavni srpski pop je zapazio  da su Mladić, Šešelj i Arkan činili dobra za svoj narod.
Sadašnji glavni pop rekao je strogim naredbodavnim glasom da se pitanje Kosova mora rešiti „ili milom ili silom“.
Dana 28.2.20. ista ta novina piše da EU i Nemačka ulažu 16 miliona evra u razvoj turizma istočme Srbije. Alek 100:1 neovlašćeno je poklonio C, Gori 3,5 miliona evra za kupovinu „srpske kuće“ – od 350 m. kvadratnih. To je 10.000 evra po jednom kvadratu.Vidimo da je neki djetić debelo omastio svoje brke.Dali je i Alek omastio brk -e, to bogu mi neznamo.
Ranije smo zapazli da je Srbija poklonila lažno srpskom delu Bosne bar jednu milijardu evra.To je onih 600 miliona za lažnu kupovinu telefonske kompanije a zatim više puta po 20 – 30 miliona evra .Sada vidimo da je to bosansko pljačkanje naroda i države Srbije poprimilo logiku bezkrupuloznosti na planu uništenja naše domovine i progona starosedelaca.
Taj „gospodin“ 100 :1 obećava da će Srbija plaćati porez koji crkva C. Gore duguje tamošnjoj državi.
Telman, vodja nemačkih komunista u trenutku dolaska na vlast Adolfa Hitlera upozorio je svoje Nemce da će vlada krenuti putem BALKANSKOG TERORA. PO SVOJ PRILICI – NIJE POGREŠIO.
Novina piše (13.2.20.) da je „investitoru“ fabrike čokolade u N. Sadu plaćeno 240.000 evra po radniku ali je taj posao otet od šapčana koji su isti ugovorili za svega 4.000 evra po radniku. Otkud srbiji tolike pare?? To je takodje od one 4 milijarde evra godišnje otetih od gastarbajtera  penzionera.
Zašto baš u N. Sadu – Vojvodini? Zato što je to područje već decenijama pod jakim uticajem komunističkuih okupatora sa područja Like. Korduna, BH, C. Gore i sl. To su lažni srbi u koje Alek ima poverenja . Tu im otvara radna mesta uz novac koji je nama starosedeocima oteo. I Aleksandar i Tomislav su čitavih pola godine iz meseca u mesec upozoravani da je Narodna banka dužna da formira poseban kurs za inopenzionere a saglasno ekonomskim znanjima. Odbili su prećutno. Očigledno je da došljaci iz Bosne otimaju naš novac koji smo zaradili negde u svetu. Tako vidimo da je Srbija podredjena potrebama Bosne – bolje rečeno lažnim srbima. Nesmemo zaboraviti da je Aleksandar godine 2014. , u slučaju poplava, naglasio da je u njega Srce Bosansko i da će za Bosnu uvek biti para iz Srbije. A oni  kažu ; SRBI SLUGE.
Dana 30.1.20. čitali smo u toj novini da je Vučić u Drvaru obećao još i još para srbijanskih. Oteće od nas srbijanaca srba i nesrba. Tu se spominje ukupna cifra veća od milijarde i trista miliona evra i biće još.Treba da platimo aerodrom u Trebunju koji nam ne treba i td. i td.

IZUZETNO VELIKA ŠTETA ZA SRBIJU JE U TOME ŠTO STAROSEDEOCI SA SVOJOM INTELIGENCIJOM NE SPREČAVAJU OVAJ BOSASNKI TEROR.
Sada opet isto pitanje i isti, uvek isti odgovor.  kO JE KRIV?
Krivi su ; SANU
                 Filoz. fak. istorija
Filol. fak. srpski jezik
IZBORI  STAROSEDELACA – JEDINO   REŠENJE
9.3.20.