DEMOKRATSKI IZBORI ??

Neki kažu da su izbori u Srbiji demokratski.
Pravo glasa imaju svi punoletni gradjani. Punoletni su i došljaci okupatori  Srbije iz vremena S. Miloševića. Glasali su i bez drža vljanstva  – to su navodno naša braća i navodni Srbi mada kažu „Srbi sluge“ . Glasaju i novi koji  u Srbiju i nadalje preko Drine dolaze.
Kroz celu istoriju pokretanja naroda bila su OSVAJAČKOG KARAKTERA.
To su bile okupacije tudjih životnih prostora, nasilje nad starosedelačkim narodom.To se vidi i u knjigama istorije balkanskih srednjevekovnih država gde se njihova područja preklapaju jer istoričar jednog područja (države) za „svoj“ prostor  uvažava i osvojeni prostor susedne države. To su ,dakle, bila osvajanja.
Taj osvajački postupak ne može se smatrati demokratskim. Okupacija, nasilje nije ni od koga priznata kao činioc demokratije.
Ti došljaci dolaze u Srbiju da bi se bavili prljavim radnjama kao što su otimačina , kradja, jer im je ovde sve dozvoljeno  „U Srbiji se sve može“.Prekodrinski došljaci izdaju se za Srbe mada stanovnici Kocova „srbi“ ne računaju sebe u stvarne srbe jer kažu da su „kosovari „. Isti je slučaj i sa Vojvodinom gde su starosedeoci „vojvodjani“ .
Najezda tih tudjinaca u vreme Miloševića zloupotrebljena je i od tadašnje opozicije koja je smatrala da će dobiti „glasačku mašinu“ ali prevarili su se . Došljaci su masovno prilazili Miloševiću i Šešelju . Tako su bili sigurniji da će lakše ostvariti svoje osvajačke želje.
Uspeli su.
I Biljani Plavšić i Šešelju je dozvoljeno da žive u našoj domovini. ZAŠTO  ??  I kako Evropa može gledati na nas?
Pred ovakvim Pretsednikom vlade svi ministri pobožno ćute. I to je valjda demokratski ? Sudije i J. tužioci merkaju šta je “ vladaru“ odgovarajuće u njegovom bezzakonju pa i oni tako. Svi zajedno ćine skupinu koja potrvdjuje zapažanje iz etnoistorije da VARVARSKI NARODI nisu nikuda otišli sa Balkana. Zato je SNS postala masovna pa tako i odlučujuća u skupštini Srbije. Našom domovinom upravljaju danas oprobani ratni huškači (100 : 1) i njihovi mladji istomišnjenici vaspitavani u porodicama došljaka okupatora. U tim porodicama dobijaju od malena VASPITANJE koje odgovara društveno neuklopljenih željnih vlasti i novca.
Svake godine naša domovina gubu bar 30.000 starosedelaca. Tu mora biti da vlada nekakva pogrešna demokratija a tim pre jer je priliv „intelektualaca“ preko Drine i dalje u toku.
BEOGRADSKI PROFESORI kao i  članovi SANU nište ne preduzimaju protiv nepoštovanja  etnoistorije.Knjige etnoistorije Balkana, mada nedovoljne, sakrivaju se od čitalaca po gradskim bibliotekama dok se neke,takodje starije, falsifikuju onako kako to došljacima odgovara – biti Srbin, biti Srbin. Zahvaljujući i njimim naša domovina postala je etnodjubretana tj zborno mesto ratnih i finsijskih kriminalaca. Od starosedelaca se očekuje da ćute i trpe ovo nasilje varvara. Taj „pelcer se primio“ tako da dans imamo veliki mentalni poremećaj sa pravom došljaka da odredjuju granice izmedju života i smrti .
Ako su tu medju nama to NE ZNAČI da moraju imati naše DRŽAVLJANSTVO I PRAVO GLASA.
Ni mi radeći kao gastarbajteri NISMO IMALI pravo glasa u tim državama mada smo se bavili korisnim poslovima a ne ležeči na njihovom budžetu.
Pod ovakvim uslovima lažna demokratija će biti ispoljena u punoj merai kada došljaci varvarskoh porekla zauzmu sve uticajne pozicije a starosedeoci postanu fizička radna snaga . To nam se i dešava u preduzećima stranih lažnih investitora gde srbijanski živalj može da radi samo fizičke poslove.
Lažni srbin, srca bosanskoga, kao PRETSEDNIK VLADE  u Skupštini naziva GLUPACIMA sve one koji drugačije misle i smatra ih svojim neprijateljima. Za ministra policije postavio je neurotičara – malog balkanskog Beriju. Preti li preti – celoj Srbiji. Svi nevaljamo samo on balkaski Berija i Premijer su dobri.
SANU psihijatri NIŠTA.
Već 100 – 150 godina starosedeoci se UBEDJUJU DA GOVORE SRPSKIM JEZIKOM  mada je ovo jezik Hercegovine (savremeni jezik balkanskih Huna) Zato srbijanci teško ostvarauju vezu psihe i jezika (govora) Zato NE UMEJU DA ISKAŽU ono što osećaju
O slobodi štempe nema govora dok životne uslove diktira bosanski lobi.
Pošto su sebe poistovetili sa Srbima sada već, oni okupatori, sve nas uračunavaju u ubice koljaše koji su učetsvovali u pokoljima širom Balkana pre dve decenije. Oni su kod kuće organizovali ratni sukob, provalili u Srbiju i sada ovde nas ubejduju da mi nevaljamo , da smo koljaši – sve najgore (Bazdulj). Sasvim je očigledno da imenicu Srbin tumače kao znak razbojništva svake vrste. Ne pada im na pamet da se vrate u zavičaj preko Drine kako bi dali svoj doprinos obnovi i pomirenju. U Begradu su preplavili ministarstva gde ne radeći ništa i nerazumevajući bilo kakav posao i bez želje da nauče raditi jedu badava hleb srbije. a mladi srbijanci odlaze od po 30.000 godišnje.
Novac srbije neprestano utiče u Bosnu. Do sada je svakako oteklo najmanje milijarda evra . Samo lažna kupovina njihovog Telekoma koštala nas je 600 miliona evra.
Od nas srbijanaca inopenzionera otima se 50% tamo zaradjenih penzija a da bi se udovoljilo lažnim srbima preko Drine .
Da se razumemo; Vučiću NIJE OPROŠTENO ratničko huiškanje sa pretnjom 100 :1 .Ovaj oprost nigde NIJE registrovan.

MMF očigledno diktira životne uslove nas srbijanaca a samo zato što ima Vučića u svojim šapama kao ratnog huškača kome se može suditi. Mora da ih sluša.

Novine i razne tv uvažavaju za inteligenciju sve one bosance koji žele da se kao takvi i prikažu. Tu priznaju za  Doktora nauka i propalog studenta iz Sarajeva pa se i njegova knjiga štampa sa naznakom Dr. na koricama. Novija zapažanja etnoistorije Balkana neće u Beogradu niko da štampa.
Priučeni tv službenici dižu u nebesa „našeg istaknutog i proslavljemnog režisera“ koji već odavno nije napravio interesantan film i koji je nama pretio Mišjom rupom ako ne želimo da ubijamo Albance. To bilo onda kad je stimulisao paljevine ambasada.
Tu se pravi cirkus sa srpskom istorijom uz pomoć knjiga slikovnica i sa izmišljenim tekstom.
Očigledno da ti poludivlji „umetnici“ sprovode genocid nad starosedeocima jer ubijaju MENTALNO ZDRAVLJE pa tako i naciju.
Da sve ovo bude  još gore ti došljaci ispoljavaju prema starosedeocima NESRPSKOG porekla teroristički stav čak i u zdravstvu dge BITANGA lekar hirurg odbija da leči (operiše) starosedeoca koji nema srpsko ime. Tu se može pribrojati i ukidanje panzija nesrbima Srbije.Koliko ima ovakvih slučajena teško je prebrojati jer novine ne žele o tome da pišu. ( novine su u režiumu okupacije).
Koliko u srbiji ima oficira i generala iz bivše Juge teško je reći ali nama nisu potrebni . I domaćih je previše. Jedu naš hleb.
Uz svu ovu „demokratičnost“ ide i pismena izjava ministarke  pravde Bosančice (tada pomoćnice ministra) da se ta ustanova ne bavi pritužbama  na rad suda što je novost u Pravosudju Srbije .Pritužba na rad suda do sada je bila uvažavana od kako sud u Srbiji postoji ali eto od kako je na čelu Bosačica to ne važi. Kaže da je to po zakonu ali u istom zakonu piše da se ministrastvo Bavi i pritužbama. Tu su u njene skorašnje izjave za novine da rad suda i tužilaštva nije u njenom domenu. Očigledno je da se radi o pravnom divljanju – urušavanju države.
Posle 2. sve. rata prve pridošlice sa zapada pozivale su svoje nekadašnje komšije da dodju u Srbij gde će „zlatnim kašikama jesti“.“Zlatne kašike“ su postale simbol života na tudj račun.Masovno su naselili Vojvodinu ali sedeći  (Ležeći) na tudjem hlebu.I to bi bila verovatno nekakva „demokratija“.
U slučaju „Beška“ vidimo da starosedeoci mogu biti isprebijani ako se usprotive došljacima kvalifikovanim ratnim zločincima i njihovim istomišljenicima. U slučaju Beška i Premijer i Prof. prava bivši sudija ,   koji je uvek znao razvalačiti razliku izmedju Prava i Pravde,   dali su za pravo ratnom zločincu.

Za SNS  svakako da glasaju i zbunjeni starosedeoci koji su išli i rat u Bosnu pod pritiskom udruženih ratnih huškača (bosanski lobi) da bi ubijali ljude koji im nikakvo zlo učinili nisu niti isto nameravali. Živimo u sredini gde Šešelj može “ demokratski“ biti izabran za visokoškolskog profesora.
Ako na izborima učestvuju i okupatori koji su u svojoj domovini napravili ratni sukob pa okupirali našu nebi se smelo reći da su demokratski .Ti „izbori“ su osvajački akt I NE MORAJU BITI UVEŽENI.U svakom slučaju došljacima iz vremena Miloševića treba ukinuti nezasluženo državljanstvo i pravo glasa.
IZBORI POD OKUPACIJOM NIGDE U SVETU NISU PRIZNATI ZA DEMPOKRATSKE.
Izbori starosedelaca – jedino rešenje.

Vidi još; Srbi sluge , Plači Vojvodino , Kupleraj demokratija + Atentat itd.
7.2.17